Komisijos nariai šeštadienį vykusiame projekto filmavime dažniau rodė lentelę,kurioje buvo parašyta skaičius septyni, o ne maksimalų įvertinimą.

Dalyvių laukė nelengva užduotis – jiems reikėjo parengti pasirodymą, atskleidžiantį pasirinktos šalies kultūrą. Žvaigždės galėjo guostis bent tuo, kad į pagalbą jiems suskubo jų treneriai – jie sykiu dalyvavo pasirodymuose.

Bene prasčiausiai buvo įvertintas aistringąjį tango su trenere Vita ir delfinais šokęs buvęs „Žuvėdros“ šokėjas Dmitrijus Popovas.

„Delfinai šiandien jūsų tikrai neklausė, todėl reginys ir nepavyko. Tačiau su delfinais taip jau yra, jei jie nenori, tai ir nedaro“, – teigė komisijos narė, Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė.

Projektas "Delfinai ir žvaigždės"

Dalyviai ir treniruojasi kiekvieną dieną, kad kuo geriau rastų bendrą kalbą su delfinais, kad šie jų klausytų.

Choreografė ir šokėja Kritina Navickaitė-Tina bei treneris Mindaugas visus žiūrovus nukėlė į Indiją, choreografas Aurelijus Liškauskas ir treneris Marius – į Gruziją.

Daugiavaikė mama Giedra Sadauskienė ir jai pasirodymus padedantis rengti treneris Mindaugas kvietė pakeliauti po Graikiją ir pašokti sirtakį, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas ir treneris Mindaugas tapo prancūzais.

Geriausiai buvo įvertinta atlikėja Liepa Mondeikaitė, kuri atidavė duoklę Lietuvai. Savo jautriu ir sudėtingu pasirodymu, kuriame dalyvavo ir treneris Tomas, ji užbūrė ir komisiją, ir žiūrovus, todėl surinko daugiausia balų.

Šeštadienį prie visų dalyvių prisijungė naujokė – Ingrida Kazlauskaitė. „Mano krikštas tikrai nepavyko. Viskas buvo ne taip, kaip tikėjausi. Bet delfinus vis tiek labai myliu“, – po pasirodymo nė nebandė slėpti naujokė.

Projektas „Delfinai ir žvaigždės“ Klaipėdos delfinariume filmuojamas savaitgaliais. Artimiausias renginys – sekmadienį 15 val.

Projektas rodomas per Lietuvos televiziją penktadieniais nuo 18.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)