„Šiuo metu gyvenu Turniškėse vienas, neturiu net meilužės. Tiesa, mano meilužė yra automobilis. Vadinu jį „kraisleryte“. Kodėl išsiskyriau? Manau, todėl, kad sėdėjau ant fotelio ir nenorėjau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, vaikščioti į vakarėlius visokius. To šurmulio mano gyvenime jau buvo užtektinai, matyt, norėjau ramybės, bet tai nepatiko mano žmonai Ugnei“, – bando iki šiol neviešintų skyrybų ir vienatvės priežastį paaiškinti garsus ir tautos labai mėgstamas aktorius.

Buvęs lovelasas, kaip jį vadina Adolfas Večerskis-lietuviškas Džeimsas Bondas, amžinų blogiukų įsikūnijimas šiandien iš tiesų neatrodo laimingas. Taip, jis vaidina teatre, kaip įprasta, rodo dėmesį gražioms damoms, yra toks pat įdomus ir charizmatiškas, bet žvilgsnis atrodo liūdnas ir pavargęs.

Laidos kūrėjai su aktoriumi leidosi kasdieniu jo maršrutu: teatras, repeticijos, garso įrašų studija. Aplankė ir S. Sipario sūnų Marių, studijuojantį režisūrą Malaizijoje. Apie laidos herojų kalbėjosi su jo kolega Adolfu Večerskiu.

Nepagražintas Sauliaus Sipario gyvenimas laidoje ,,Taip gyvena žvaigždės“ – ketvirtadienį per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)