Praėjusį šeštadienį buvo išrinkta daina-nugalėtoja – didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje Lietuvos garbę gins vieno iš trijų finalininkų Vaido Baumilos atsinešta daina „This Time“. Šį šeštadienį įvyksiančiame finale be Vaido šį kūrinį atliks ir dvi žavios merginos – Vilija Pilibaitytė-Mia ir Monika Linkytė. Kuris iš jų įtikins žiūrovus ir komisiją?

Daugiausia žiūrovų ir komisijos balsų surinkęs kūrinys „This Time” varžėsi su dainomis „Dangerous (S.O.S.)” ir „Right Way”.

Vienas iš užsienio komisijos narių olandas Rene Romkes prasitarė, kad sunkiausia jam buvo apsispręsti tarp dainų „Dangerous” ir „This Time”, tačiau galiausiai daugiausia balų jis skyrė pastarajai. „Kiekvieną savaitę įtemptai klausiausi visų trijų dainų, tačiau „This Time” tiesiog įstrigo mano galvoje net porai dienų, – pasakoja Rene, – esu įsitikinęs, kad Lietuva išrinko puikią dainą – visa Europa ją turėtų sutikti labai pozityviai ir leisti keliauti tiesiai į finalą!”

Evelina Sašenko, Lietuvai „Eurovizijos” konkurse atstovavusi 2011 metais, laikosi tos pačios nuomonės: „Daina man patinka, ji labai lengva, linksma ir pozityvi”. Tačiau dainininkė tuoj pat priduria, kad visi turėtų nustoti tikėtis Lietuvos pergalės tarptautiniame dainų konkurse.

„Kad ir kokią dainą siųstume į „Euroviziją”, Lietuva neturi šansų laimėti – mes esame per maža valstybė, – sako Evelina, – atlikėjams paprasčiausiai reikia važiuoti į konkursą ir fainai praleisti laiką!” Ji įsitikinusi, kad viskas gyvenime įvyksta, kai nesitiki: „Aš tikrai negalvojau, kad nugalėsiu nacionalinėje atrankoje 2011 metais – dėl to ir laimėjau!”

Kas veš Lietuvos trispalvę į „Euroviziją“ 2015-aisiais, paaiškės jau šį šeštadienį. Nacionalinės atrankos finalo tiesioginė transliacija iš LRT Didžiosios studijos – 21 val. per LRT televiziją ir LRT radiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)