Pirmą kartą pasaulyje kuriamas renginių ciklas „Delfinai ir žvaigždės“ šįvakar 18.45 val. LRT žiūrovus kvies kartu švęsti šv. Valentino dieną – visi dalyviai pristatys specialius pasirodymus meilės tema, kurią kiekvienas interpretavo visiškai skirtingai.

E. Žukauskas savo pasirodymo metu atskleidė ligi šiol nematytą savo romantišką pusę, prisiminęs pirmojo pasimatymo laikus. Pasirinkęs pareigingo moksliuko įvaizdį, krepšininkas pasidabino dideliais akiniais storais rėmeliais ir ryškiai oranžinės spalvos varlyte.

„Labai jaudinuosi, juk pirmas pasimatymas“, – šyptelėjo nedaugžodžiaujantis krepšininkas, kai laidos vedėjas Marijus Žiedas pasiteiravo, kaip jis jaučiasi prieš pasirodymą. „Svarbiausias pasirodymo momentas bus šios gėlės įteikimas“, – užsiminė jis, rankose laikydamas didelę saulėgrąžą.

Užkulisiuose pasirodymo kūrėjai spėliojo, ar E. Žukauskas iki galo įgyvendins visas idėjas – savo paslaptingąją meilę jis turėjo apdovanoti ne tik gėle, bet ir bučiniu, tačiau krepšininkas intrigą išlaikė iki pat lemiamos akimirkos.

Pasirodymo kulminacija, kai pasirodė iki tol paslaptyje laikyta krepšininko išrinktoji, sausakimšame Klaipėdos delfinariume sukėlė audringus plojimus. Vis dėlto kitų dalyvių numeriai sukėlė ir kitokių jausmų – štai grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė savąjį pasirodymą baigė apsiašarojusi, o sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko jautrumas ir artistiškumas sugraudino vedėją Gabrielę Martirosianaitę.

Kas Klaipėdos delfinariume sukėlė tokias aistras, LRT žiūrovai galės pamatyti jau šįvakar 18.45 val., o vasario 28 ir kovo 1 dienomis visi kviečiami pasirodymus stebėti gyvai pačiame delfinariume.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)