Pristatydama miesto talentą, atlikėja pakvietė pasirodyti mentalistą Nikolą Kiną. Pradžioje vyras į savo psichologines pinkles įviliojo Alytaus kapitonę Astą Pilypaitę, o pabaigai pademonstravo triuką su ore sklandančiu staliuku, vos prilaikydamas jo staltiesės kraštus.

Visgi komisijos nario Arūno Valinsko, kuris sėdo į išvykusio Giedriaus Drukteinio kėdę, tokie triukai neįtikino, ir jis Nikolo Kino paprašė dar vieno įrodymo.

„Natalija, gal galėtumėte atsistoti greta jo? O jūs, Nikolai, ar galėtumėte...“ – pradėjo A. Valinskas, tačiau jį čia pat nutraukė N. Bunkė: „Ne, ne, to tai jau net neprašykite!”

Atlikėja suprato, kad A. Valinskas būtų prašęs minties galia pakelti jos sijoną. Kiek sutrikęs mentalistas atsakė geriausius dalykus paliekantis paslaptyje, jam karštai pritarė ir pati N. Bunkė: „Taip, Nikolai, palikite mano paslaptį! Maža ką, o gal aš – vyras?“ – sušuko Kauno kapitonė, studijoje sukeldama platų spektrą pačių įvairiausių reakcijų.

Nepaisant abiejų kauniečių prašymų, A. Valinskas buvo nusiteikęs rimtai, ir pakankamai aiškiai spaudė mentalistą įrodyti savo sugebėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)