O. Koršunovas pasakojo visą gyvenimą matęs tik vieną šeimos modelį – savo tėvų. „Jeigu yra santuoka, būtinai reikia atsiduoti šeimai, o ne draskytis tarp šeimos, darbo ir linksmybių“, – sakė režisierius. Jis pridūrė šiek tiek net besigailintis, kad pamąstymai apie šeimą atėjo vėlokai, nes daugelis bičiulių jau turi suaugusius vaikus ir ateityje niekuomet nebus vieniši.

45 metų teatro režisierius kuria santykius su dvidešimt metų jaunesne menininke Monika Dirsyte. Paklaustas, ką bendro gali turėti patyręs vyras ir jauna mergina, Oskaras sakė, kad jį sužavėjo Monikos branda: „Taip, Monika gerokai jaunesnė, bet aš to nejaučiu. Ji ne pagal amžių subrendusi ir kartais atrodo, kad netgi brandesnė negu aš.“

Vis dėlto ilgametė režisieriaus bičiulė ir vaidybos mokytoja Violeta Tapinienė sako, kad šalia Oskaro gali būti tik jauna, graži savižudė. „Visos Oskaro moterys buvo žavios, protingos, gražios ir, be jokios abejonės, jo mūzos. Bet tik mūzos. Gal aš būsiu neteisi, bet manau, kad Oskaras sugeba įsimylėti, o mylėti… palikim daugtaškį“, – drąsiai teigė V. Tapinienė.

O. Koršunovo santykių sąraše – daug jaunų ir žinomų Lietuvos moterų. Viena iš jų, dizainerė Agnė Kuzmickaitė, antrino, kad šalia Oskaro turėtų būti moteris, kuri nebijo ekstremalumų: „Gyvenimas su juo niekada nebūna nuobodus, bet ir nebūna pastovus. Manau, todėl šalia jo jaunos merginos, nes tik jaunystėje gali ryžtis tokiems ekstremalumams.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)