„Ligoninėje negulėjau, tiesiog apsilankiau pas gydytoją ir kartu nutarėme, kad lašelinė tikrai nepakenks – skaudėjo gerklę, kosėjau, buvau užkimusi, be to, prisidėjo fizinis ir psichologinis išsekimas. Lašelinė tikrai padėjo atsigauti. Jaučiuosi tiesiog norinti poilsio, bet kažkaip reikia sukaupti paskutines jėgas. Žinau, kad tai pavyks!”, – optimistiška išlieka Monika. Atrankos dalyvei jėgų, matyt, prideda ir puikūs vertinimai – praėjusį šeštadienį bendroje lentelėje dainininkė buvo pirma ir lengvai pateko į finalą.

Šį šeštadienį įvyks pirmoji atrankos finalo tiesioginė transliacija, kurios metu paaiškės, kuri iš trijų likusių dainų – „Right Way”, „This Time” ar „Dangerous (S.O.S.)” – skambės Europai ir pasauliui „Eurovizijos“ scenoje Vienoje.

Monika Linkytė prisipažįsta labiausiai susižavėjusi daina „This Time”, kurią į konkursą atsinešė kitas dalyvis Vaidas Baumila.

„Ši daina yra tiesiog paprasta, įsimenanti ir be galo pozityvi”, – sako Monika ir priduria, kad šį kūrinį dainuoti puikiai įvertintame jos ir Vaido duete jai labai patiko. „Tikrai nebūtų didelės tragedijos, jeigu tektų „Eurovizijos” scena dalintis su Vaidu – priešingai, manau, kad tikrai tuo džiaugčiausi”, – tikina. Monikos manymu, svarbiausia yra geras rezultatas: „Kad ir kokia egoistiška kartais būčiau būvimo scenoje atžvilgiu, dainuodama su Vaidu jaučiuosi jaukiai ir saugiai. Girdžiu, jog labai dera mūsų balsai, muziką suvokiame panašiai, taigi kaip galėčiau prieštarauti šiam duetui? Tai būtų kvaila.”

Atrankoje liko tik trys pretendentai – Vilija Pilibaitytė-Mia, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Kuris iš jų veš Lietuvos vėliavą į Austriją, paaiškės vasario 21 dieną.

Nacionalinė atranka į „Eurovizijos” dainų konkursą – šeštadienį 21.00 valandą per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)