Ant garbės pakylos nuo dešimtos iki pirmos vietos bus išrikiuotos gražiausios ir drąsiausios Lietuvos nuogalės, išdrįsusios publikai pasirodyti jei ne vien Ievos kostiumais, tai bent jau apsitempusios maudymosi kostiumėlius: dainininkė, dalyvavusi pirmajame projekto „Šuolis“ sezone, Liveta Kazlauskienė, ten pat savo jėgas išmėginusios – šokėja Monika Šalčiūtė, dainininkė Indrė Burlinskaitė, projekto laimėtoja šokėja Eglė Straleckaitė, antrojo „Šuolio“ sezono dalyvės – tituluota gražuolė Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, dainininkė Daina Bilevičiūtė ir aerobikos pradininkė šalyje Joana Bartaškienė.

Tiesa, ne tik moterys drįsta viešai demonstruoti savo kūnus. Štai garsusis choreografas, televizijos projektų komisijų pirmininkas Jurijus Smoriginas prieš keletą metų į baseiną nėrė visiškai nuogas, nesibaimindamas filmavimo kamerų.

Sužinojęs, kad pakliuvo į nuogalių dešimtuką, J. Smoriginas nė kiek nesutriko. „Aš esu pirmasis nudistas Lietuvoje. Daugelį metų dirbau Klaipėdos muzikiniame teatre ir pristatymai vykdavo gegužės mėnesį. Taigi aš Smiltynėje buvau pats pirmasis nudistas – nuogas degindavausi ir lediniame vandenyje maudydavausi“, – savo hipišką jaunystę šįvakar prisimins baletmeisteris.

Paklaustas, ar vis dar laiko save seksualiu, Jurijus bus atviras ir nesikuklins: „Apskritai žmogus yra seksualus. Manyti, kad iki šešiasdešimties žmogus netenka seksualumo, yra klaida. Kai manęs klausinėja graži mergina, tai aš galiu sakyti, kad esu seksualus. Man dar nėra šešiasdešimt metų, bet kiek merginų išteka kaip tik už tokių, o ne už tų, kurie neva labai seksualūs. Aš seksualus ne tik savo kūnu, bet ir išmintimi, siela, savo ego, savo asmenybe. Man visiškai neįdomi visuomenės nuomonė, kaip aš noriu praleisti savo laisvalaikį ir tą momentą, kai esu laimingas. Svarbiausia, kad tau yra gerai, nes jeigu tu esi laimingas, tai esi geras ir savo aplinkiniams“, – drąsins savo bendraamžius choreografas.

Drąsios ir seksualios žinomos Lietuvos merginos neretai tikina, kad nė už ką nesifotografuotų visiškai nuogos. Tiesa, kadaise „Playboy“ žurnale įsiamžinusi dainininkė, „Chorų karų“ generolė Kristina Ivanova to nesureikšmina ir nuogalių nesmerkia: „Vienam mano gyvenimo etape buvo ir nuogybių, nėra čia ko slėpti. Bet dabar yra toks laikotarpis, kai to nesinori ir, man rodos, šiuo metu to net nereikia.“

Tuo metu grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė sako, kad nesutiktų nusifotografuoti visiškai nuoga, net už milijonus ir pasaulinę šlovę: „Niekada gyvenime to nedaryčiau, visiškai neapsinuoginčiau, nerodyčiau savo intymiausių kūno vietelių. Man to nereikia. Aš nenoriu būti žinoma kaip nuogalė, kuri fotkinasi. Jeigu jau išgarsėti, tai dėl kokių nors nuopelnų, o ne dėl to, kad nusifotografavai nuoga.“

Pramogų verslo moterys nevengia seksualaus įvaizdžio scenoje, gilių iškirpčių vakarėliuose. Paklaustas, kur riba tarp seksualumo ir vulgarumo, stilistas Mantas Petruškevičius atskleis paslaptį: „Man gražu natūralios moterys, tokios, kokias sukūrė gamta, nes tai yra pats gražiausias grožis. O kada įsikiša į moterų gyvenimą plastikas, tada jau tampa vulgaru ir negražu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)