Be savo mylimiausios veiklos – maisto gaminimo ir knygų rašymo, – Beata savo internetiniame tinklaraštyje nuolat apžvelgia savaitės įvykius. Nenuostabu, kad pro žinomos moters akis neprasprūdo neseniai įvykusi prabangi muzikos apdovanojimų ceremonija „M.A.M.A.“ ir joje pasirodžiusios garsenybės.

Negailėdama ironiškų pastebėjimų, Beata surašė pastabas apie koncertą, o organizatoriams pasiūlė, jos nuomone, tinkamiausius vedėjus šiam šou. Po įrašo pasirodymo internete pasipylė begalė komentarų, o tekste „užkabintas“ žinomas šalies dizaineris Beatai pasiūlė „eiti kepti kotletukų“.

„VIP“ vedėjams Eglei Kernagytei-Dambrauskei ir Vaidui Baumilai Beata prisipažino seniai laukusi ko nors tokio, iš ko ji galėtų sočiai prisijuokti.

„Perskaičius tą virtinę komentarų ir kotletų epopėją aš tikrai neįsižeidžiau“, – šįvakar laidoje juokdamasi sakys Beata. – „Tokie jau mes esame tie lietuviai, niekada nemokėsime neįsižeidę pasijuokti iš savęs. Kiekvienas supranta humorą savotiškai, ne visi jį gali tinkamai pritaikyti. Pats sudėtingiausias žanras, manyčiau, yra humoras, o tie, kurie moka juokauti gerai, – yra be galo talentingi, tačiau tokių žmonių yra mažai.“

Apie talentus šįvakar prabils ir legendinis dainininkas Arvydas Vilčinskas, kuris jau greitai projekte „Chorų karai“ pristatys savo miesto muzikinę kariauną. Gimtajame miestelyje Jonavoje A. Vilčinskas ieškojo talentingų dainingų vyrukų, mat, jo manymu, kaip tik jų trūksta labiausiai.

„VIP“ komanda pateko ir į neseniai įvykusį paslaptingą vakarėlį, itin intriguojančiu pavadinimu „Casanova Ball“. Kviestiniame renginyje susirinkusios Lietuvos įžymybės veidus slėpė įmantriausiai išdailintomis kaukėmis. „Su kauke jaučiuosi kur kas seksualesnė!“ – neslėps „VIP“ kūrėjų užkalbinta viena žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)