Koncertas, kurį žiūrovai išvys šeštadienį, ypatingas ne tik dėl meilės nuotaikų ir Valentino dienos, bet ir dėl to, kad būtent šeštadienį Radži švęs savo 28-ąjį gimtadienį.

„Tai, ką jis daro, yra unikalu. Jis lietuvis, tačiau viduje – čigonas. Tokių dainininkų daugiau neturime. Linkiu jam išlaikyti tą unikalumą ir eiti šia kryptimi, ateityje galbūt dainuoti puikius čigoniškus romansus“, - linkėjo „Dainuok mano dainą“ dalyvis Egidijus Sipavičius. Tačiau, rodos, pirmiausia Radži teks susitvarkyti su kitomis užduotimis: koncerto filmavime paaiškėjo, kad jis neišmoko R. Dambrausko dainos „Miražas“.

„Pasirodo, šiame šou nėra taip, kad tiesiog imi ir padainuoji. Čia yra, ko mokytis. Vaje, vaje, kai pagalvoju, kad nemoku nei dainos žodžių, nei melodijos, apima juokas. Tačiau kai reikės eiti dainuoti, bus nejuokinga“, - kaip visada nuoširdžiai kalbėjo Radži.

Pats Romas iš kūrinio „Miražas“ labai daug tikėjosi. „Tos dainos nebedainuoju jau daugiau nei dešimtmetį. Labai tikiuosi, kad tas, kuris ją šįvakar atliks, tikrai pasistengs ir prikels kūrinį naujam gyvenimui“, - vylėsi Romas.

Radži scenoje sunkiai sekėsi intonuoti, pynėsi ir tekstas... „Atsiprašau, Romai, labai labai“, - jaunasis romas po dainos puolė apkabinti estrados vilką. „Nieko tokio, dovanoju tau gimtadienio proga šios dainos fonogramą. Kad išmoktum“, - juokavo R. Dambrauskas.

„Esu užimtas žmogus, turiu daug koncertų, bet tai, žinoma, nepasiteisinimas. Privalėjau išmokti kūrinio niuansus. Gėda. Kitąkart susikaupsiu labiau“, - pasakojo jubiliatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)