„Kad ir kaip slėptum, biustas tikrai įspūdingas. Ar tikrai nebuvo pavojaus?“, - teiravosi M. Stasiulis po pasirodymo. „Ne, nebuvo“, - užtikrino dėl tokių netaktiškų replikų kiek pasimetusi atlikėja.

Nacionalinės premijos laureatas Juozas Erlickas su tokiu susižavėjimu žiūrėjo į Vitą, kaip į Aušros vartų paveikslą, - pastebėjo M. Stasiulis. - Vita, suprask mus, mes nesame akli, norime apie tai kalbėti“.

Dainininkę sudaiktinančių replikų pažėrė ir komisijos narių gretose sedėjęs humoristas Vitalijus Cololo. Humoristas Vitai pasiūlė apsilieti kibiru vandens ir net negaišti šuoliui. Pasak jo, visi vyrai būtų ir taip buvę patenkinti. Komentuodamas pasirodymą, jis dar pridūrė, kad V. Jakutienė nuo tramplino šoko ne viena: „Ji ir dar du (supraskite, krūtys – DELFI)“.

Sekmadienio vakarą publikuotas tekstas sulaukė didelio naujienų portalo DELFI skaitytojų susidomėjimo. Vieni komentaruose puolė ginti moters, teigdami, kad patyčios jau yra tapę kasdienybe televizijoje. Kiti prieštaravo, kad moteris tam ir didinosi savo krūtis, kad apie jas būtų kalbama ir jos būtų rodomos.

„Juk ne dėl savęs didino, o kad kiti atkreiptų dėmesį. Taip, kad ji laiminga, jei tuos burbulus kas pamato“, – pastebėjo vienas skaitytojas.

„To ji ir siekė, kad visi apie ją kalbėtų ir pati buvo paskleidusi gandą, kad gali sprogti jos krūtys“, – rašė Kieša.

„Viskas čia taktiškai pasakyta, neradau nieko netaktiško. Stasiulis, pasakė tai, ką jau seniai reikėjo pasakyti“, – antrino dar vienas vyriškos lyties slapyvardžiu pasirašęs DELFI skaitytojas.

Tokiai nuomonei pritarė ne visi – atsirado nepalaikančių nei V. Jakutienės, nei ginančių M. Stasiulį.

„Kad Jakutienės silikonai per dideli, tai faktas. Faktas ir tai, kad Stasiulis turi dingti iš scenos. Jo humoras visai nejuokingas, o arkliškas ir chamiškas“, – žodžių į vatą neviniojo internautas, prisistatęs Vandens slapyvardžiu. Kiti populiariam TV3 laidų vedėjui pasiūlė „prieš kalbant pagalvoti“.

„Nors nejaučiu simpatijos toms pupoms, bet tas nuolatinis tyčiojimasis vemti verčia. Kai tai daro seni pirdylos, taip ir norisi pasakyti: „Cololo, ar seniai žiūrėjai į veidrodį“, – susižavėjimu netryško laidą stebėjęs skaitytojas.

Vita Jakutienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)