Televizijos projektas filmuojamas Lietuvos sporto universiteto baseine, kuris kiekvieną sekmadienį virsta laidos filmavimo aikštele.

„Šuolyje“ savo treniruotus kūnus, charizmą, gebėjimus taisyklingai šokinėti į vandenį ir kvapą gniaužiančius triukus pasiryžo parodyti ir dėl pergalės kovoti vienuolika itin skirtingų, ypač drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių.

Projekto vedėjais tapo Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė. „Šuolyje“ pergalės sieks modelis Jolanta Leonavičiūtė, aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, muzikos atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), „Šok su manimi“ dalyvis, profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.
Indrė Kavaliauskaitė ir Joana Bartaškienė

„Šuolio“ premjerą atidaryti patikėta aktoriui, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždei Andriui Žiurauskui. Atlikęs savo pirmąjį šuolį aktorius prisipažino: „Papildomos drąsos man suteikė tavo, Vitalijau, padovanotos kelnės“.

Po jo į baseiną drąsiai nėrė J. Bartaškienė. Link šuolio bokštelio aerobikos pradininkė nuskubėjo šokio žingsneliu.

Vyriausia projekto dalyvė komisijos buvo išgirta už puikų fizinį pasiruošimą ir pozityvumą, kuriuo apgaubė „Šuolį“.

Gana žaismingai šiam projektui nusiteikęs buvo ir humoristas Artūras Orlauskas. „Mane piktina diskriminacija. Visos merginos pasidarė šukuosenas, o man nepadarė. Mane liūdina, kodėl liemenėles merginos deda aukščiau liemens, o ne ant liemens?“,- Indrei Kavaliauskaitei papūtęs lūpą guodėsi jis.

Humoristas taip pat piktinosi, kad jam šokant į baseiną neleido užsidėti šalmo, nors dailiosios lyties atstovės kaip šalmus naudoja savo maudymosi kostiumėlius. Tačiau šią problemą A. Orlauskas išsprendė – šalmą ant galvos jis užsidėjo iškart po šuolio.

„Sprogs ar nesprogs, atlaikys ar neatlaikys?“ - taip nekantraudamas Vitos Jakutienės pasirodymo laukė vedėjas Mindaugas Stasiulis. Žaviąją atlikėją iki šuolio bokštelio su daina atlydėjo grupės narės „Naujosios Pupytės“ - Neringa Šiaudikytė ir Skaistė Steikūnaitė.

„Mano vaikai turbūt bus ne tik dainininkai, bet ir šuolininkai. Nes stebėdami mane besirengiant projektui, labai susidomėjo“,- prisipažino Vita.

„Kad ir kaip slėptum, biustas tikrai įspūdingas. Ar tikrai nebuvo pavojaus?“, - teiravosi M. Stasiulis. „Ne, nebuvo“, - užtikrino atlikėja.

„Nacionalinės premijos laureatas Juozas Erlickas su tokiu susižavėjimu žiūrėjo į Vitą, kaip į Aušros vartų paveikslą, - pastebėjo laidos vedėjas. -Vita, suprask mus, mes nesame akli, norime apie tai kalbėti“.

Bušido čempionas Remigijus Morkevičius atliko gana neįprastą šuolį ne nuo kojų, bet nuo rankų. Komisija sportininką įvardino vienu iš projekto favoritų.

Su „Mis Publikos“ juosta ant šuolio bokštelio lipo „Mis Lietuva“ dalyvė Elita Citovičiūtė. Gražuolė pademonstravo neįtikėtiną drąsą pirmoji išdrįsusi nušokti nuo 7,5 metro aukščio tramplino.

„Reikia kažkaip išsiskirti“, - juokėsi mergina. „Atlikti tokį didelį šuolį su tokia maža klaidele – ne kiekvienam duota“, - gyrė komisija gražuolę. Taip pat žėrė komplimentus už pastangas ir drąsą. Tiesa, Vitalijus Cololo skatino Elitai labiau demonstruoti savo seksualumą.

Prieš šuolį savo vestuvinį žiedą pabučiavo atlikėjas Sezzy, pasirinkęs sudėtingą – atbulą šuolį nuo tramplino. Dainininkas taip pat vadinamas vienu iš projekto favoritų.

„Kai man Daina Bilevičiūtė pasakė, kad nori dalyvauti „Šuolyje“, buvau šokiruotas, tiesą sakant“, - prisipažino treneris Kęstutis Autukas.

„Išlipusi iš vandens šniokščiu kaip sena katė. Tai žiauru, bet noriu save išbandyti“, - prisipažino Daina.

Prieš šuolį atlikėja vedėjai išdavė labai bijanti nerti į baseino dugną: „Aš tuoj verksiu“. Norėdama padėti dalyvei įsidrąsinti, vedėja Indrė Kavaliauskaitė paėmė moterį už rankos ir pasiūlė jai šokti drauge.

Tačiau nuo 5 metrų trampilno su drabužiais nušoko tik Indrė Kavaliauskaitė.

„Norėjau pažiūrėti, kaip viskas atrodo iš viršaus“, - po reklamos pokštavo D. Bilevičiūtė. „Dabar suprantate, kaip baisu daryti tai, kai taip daro neprofesionalas“, - sakė atlikėja.

„Tikrai baisu, man rankos ir dabar dreba. Jūs jau nepykit, bet šįkart rankos jums nebelaikysiu. Antrą suknelę užkulisiuose man dar rado, bet trečios sausos turbūt nebebus“, - po neplanuoto šuolio juokėsi Indrė.

Marius Gaižauskas šoko į baseiną su kelnėmis. „Mano kojos labai negražios“, - paaiškino vedėjų paklaustas šokėjas.

Jis savo pasirodymą skyrė ir linkėjimus perdavė mamai.

Po mylimojo nuo 5 metrų tramplino šokusi Jolanta Leonavičiūtė išsigando, nes baseine nuslydo jos maudymosi kostiumėlio kelnaitės.

„Gerai, kad kamerų po vandeniu nėra“, - išlipusi iš baseino čiupinėjosi savo minimalistinius apdarus gražuolė. Tačiau M. Stasiulis parodė jai į narus su kameromis po vandeniu, kurie fiksuoja kiekvieną šuolį.

„Tačiau juk niekas nieko nematė?“ - išsigando Jolanta. Ne, šįkart žiūrovai tikrai nieko nematė.

Juozas Erlickas prieš šuolį visiems žiūrovams paliko savo priesakus, jei netyčia jis nebeiškiltų. Tautos dainiui šuolis pavyko puikiai. Jis tapo komisijos ir žiūrovų favoritu bei pirmosios laidos lyderiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (466)