Laidoje dalyviai parengė pasirodymus pagal savo mėgstamiausius kino filmus. Buvęs sportininkas pasirinko surengti numerį su delfinais pagal „Matricos“ kūrinį.

Vandenyje Ramūnas pademonstravo tai, ko iki šiol nebuvo bandęs nei vienas treneris. Į orą delfinų iškeltas R. Vyšniauskas šuolio metu atbulomis apsisuko 360 laipsnių kampu.

„Šiandien pirmąkart buvo atliktas elementas, kurio neatlieka nei vienas treneris“, - sakė vedėjas Marijus Žiedas.
Ramūnas Vyšniauskas (R. Chairulino nuotr.)

„Nelabai šiandien manęs klausė delfinai“, - apgailestavo Vyšniukas.

Tačiau komisijos narys, Lietuvos jūrų muziejaus veterinarijos gydytojas, delfinų daktarų Ai skauda vadinamas Žilvinas Kleiva taip nemanė.

Jis užtikrino, kad R. Vyšniauskui pavyko susitarti su gyvūnais. Pasak jo, kuo toliau, tuo tobuliau sunkiaatletis viską atlieka.

„Tu mane stebini kaip aktorius“, - už pasirodymą pagyrė Vytenis Pauliukaitis.

Naujus pasirodymus išranda ir kiti dalyviai. Praėjusioje laidoje Liepa Mondeikaitė turėjo atsistojusi delfinui ant nugaros skrosti su juo per bangas. Tačiau atlikėja nuslydo ir numerį baigė klūpėdama žinduoliui ant nugaros.

„Taip dar niekas nėra daręs, tad, galima sakyti, sugalvojau naują tokio pasirodymo variantą“, - juokėsi ji.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)