Beveik penkiolika metų pramogų pasaulyje besisukanti moteris puikiai išmano, kaip reikia išlaikyti žiniasklaidos dėmesį – ji ne tik nuolat puošia populiariausių žurnalų viršelius, nevengia aštrių pasisakymų, bet ir turi tūkstančius sekėjų socialiniame tinkle.

„Viena vertus, gyvenimas yra labai trumpas. Tačiau, pažvelgus iš kitos pusės, jis ilgas – kam suplakti viską į vieną krūvą? Geriau išgyventi daugybę patirčių. Viskam savas laikas”, – įsitikinusi Agnė Jagelavičiūtė-Volkienė.

Garsi moteris prisipažino, kad būdama dvidešimties norėjo linksmintis, šėlti, keliauti, susipažinti su naujais žmonėmis, patirti nuotykių. Paskui buvo apmąstymų periodas, vėliau ėmė rūpintis karjera. Visą tą laiką šalia Agnės nebuvo vyro, kuriuo ji galėtų pasitikėti ir jaustis saugiai.

„Visada viską turėjau padaryti pati. Net gyvendama su vyrais, vis tiek viską turėjau padaryti pati ir dar jų darbus nudirbti. Tad apie vaikus negalvojau. Norėjau jų, bet tik su tokiu vyru, kuris mus mylėtų, būtų šalia ir padėtų”, – atskleidė A.Jagelavičiūtė.

Beveik prieš pusantrų metų ji sutiko verslininką Mantą Volkų, laimingai ištekėjo ir dabar jau sūpuoja trijų mėnesių Leoną. Tačiau vaiko gimimas moters nesustabdė – ji įkūrė internetinį stiliaus portalą, tapo naujo moteriško leidinio redaktore ir turi daugybę kitų pareigų.

Dukters Fridos gimimas nesustabdė ir dainų autoriaus bei atlikėjo Edgaro Lubio. Atvirkščiai – šeimos pagausėjimas tapo spyriu, privertusiu jį labiau rūpintis karjera, daugiau koncertuoti ir kurti.

„Anksčiau galėjau muzikuoti rūsyje ir būti tik pats sau įdomus. Dabar turiu išlaikyti šeimą. Kiekvieną savo žingsnį apgalvoju ir viską stengiuosi daryti dėl žmonos ir dukrelės”, – neslėpė E. Lubys.

Kaip gimę vaikai pakeitė žinomų žmonių gyvenimus? Kaip jie suspėja rūpintis karjera ir kas jų namuose plauna grindis, indus, gamina valgyti?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)