Dainų atrankoje – devynios. Tai reiškia, kad kažkas viena daina turės dalintis. Praėjusį šeštadienį savo jėgas sujungė Mia ir E. Lubys. Šį šeštadienį duetu išstos M. Linkytė ir V. Baumila.

Savaitgalio įrašas LRT didžiojoje studijoje vyko antradienio vakarą. Dalyvius vertino muzikologas Darius Užkuraitis, atlikėja Rostita Čivilytė, dirigentas Gintaras Rinkevičius ir muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.
Simona Nainė ir Mia

Pirmoji konkursinę dainą „Feel My Love“ atliko Mia. G. Rinkevičiaus pastebėjimu, reikėtų šiek tiek keisti patį kūrinį ir šokėjas. „Man patiko, kaip jūs dainuojate, bet man nepatinka, kaip merginos šoka“, - sakė maestro.

R. Zilnys taip pat pastebėjo, kad artėjant finalui dalyviai pasitelkė sunkiąją artileriją - iškirptes ir šokėjas.
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila

Puikų atsakomąjį šūvį kolegoms paruošė ir atrankoje duetu uždainavę Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Atlikdami konkurso kūrinį „This Time“ jiedu apdovanojo vienas kitą saldžiu bučiniu.

Tiesa, kuris kurį iš tiesų pabučiavo, scenoje netgi drugiškai susiginčijo ir patys atlikėjai.

O atrankos vedėjas Arūnas Valinskas susidomėjo, ar Vaidas jau pakvietė Moniką į pasimatymą. „Pakviečiau pietų, makaronų kartu pavalgyti“, - kuklinosi jis.

„Jei iškris kažkuris iš jūsų, paprašykite kitų dalyvių, kad dalyvautumėte su jais poromis. Man labai nesinorėtų, kad kažkuris iš jūsų iškristų, - prisipažino muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys. - Ir ne bučinys jūsų pasirodyme buvo svarbiausia. Nors, sveikinu, viskas apgalvota dėl reklamos ir skambių antraščių“.

Gintaras Rinkevičius pastebi, kad tas poros bučinys buvo „labai į taktą“.
Edgaras Lubys

Su nuogus kūnus imituojančiais kostiumėliais pasipuošusiomis šokėjomis savo kūrybos dainą „Not Perfect“ atliko E. Lubys.

Tačiau kai kurių komisijos narių nuomone, šis pasirodymas labiau priminė juodraštinį Marilyn Mansono šou.

„Man patiko ši daina ir kaip Edgaras ją atliko. Tik mizanscenos nesupratau“, - atsiprašė G. Rinkevičius.
Jurgis Brūzga

Atlikęs kūrinį „The Right Way“ Jurgis Brūzga iškart paprašė komisijos: „Neteiskite manęs.“

„Pasijutau kaip tavo soliniame koncerte ir tu jau prieš tai atlikai kokias septynias dainas, o per šią leidai sau pailsėti, - komentavo R.Čivilytė. - Aš manau, kad tu esi per intelektualus ir geras „Eurovizijai“.

„O aš manau, kad taip moterys sako, kai nori palikti vaikiną: „Tu per geras man, aš tavęs neverta ir panašiai“, - kolegę pataisė muzikos apžvalgininkas.

(Pildoma.)

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)