„Dabar Vilniuje per savaitę praleisiu tik pirmadienį, o visas kitas dienas gyvensiu Klaipėdoje ir treniruosiuos delfinariume“, – su šypsena patikino Liepa. Kadangi naujus pasirodymus reikia parengti jau šiam šeštadieniui ir sekmadieniui, atlikėja jau pradėjo dėlioti idėjas scenarijams.

„Kito pasirodymo tema bus „Filmai“, jam noriu paruošti ką nors labai jausmingo – pastebėjau, kad tokio pobūdžio numeriai man sekasi geriausiai. Anksčiau tai išryškėjo muzikoje ir dainavime, pasirodo, taip pat yra ir dirbant su delfinais“, – atskleidė Liepa.

Liepa ir kitos projekte dalyvaujančios žvaigždės Klaipėdos delfinariume surengė jau keturis pasirodymus. Dainininkė džiaugiasi, kad užsimezga vis stipresnis ryšys su delfinais: „Įvertindamas mano paskutinį numerį, delfinų gydytojas Žilvinas Kleiva pasakė, jog jau pradėjau atsipalaiduoti – jaučiu tai ir pati, o kai įtampa dingsta tavyje, manau, kad tai pajunta ir delfinas. Labiau tavim pasitikėdamas, jis viską padaro 100 procentų. Tarkime, per paskutinio pasirodymo repeticiją nepavyko visiškai niekas, o štai pradėjus filmuoti viską padarėme puikiai“, – džiaugėsi atlikėja.

Ypatingas yra ir treniruočių delfinariume grafikas – visi dalyviai turi derintis prie delfinų gyvenimo ir mitybos ritmo. „Mūsų renginių metu yra visiškai paisoma įprasto delfinų gyvenimo ritmo, repetuojama tiek valandų, kiek jie yra įpratę, nedaroma nieko, kas jiems neįprasta. Ten jie gyvena apsupti didelio dėmesio ir meilės“, – komentavo prodiuseris Laurynas Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)