Išgirdusi savo pokalbį telefonu su „Pasiutusia bobute“, Raisa sunkiai tramdė juoką. Ne iš kelmo spirta ponia Janė žinomai moteriai pateikė ne vieną kompromituojantį klausimą. „Žinokite, ponia Raisa, girdėjau, kad jūs ir ekstrasenso sugebėjimų turite visokiausių“, – porins pasiutusi bobutė. R. Šarkienė patvirtino, kad tokius gebėjimus jai dovanojo Dievas.

„Pasiutusi bobutė“ teiravosi Raisos, ar ši, turėdama tokią dovaną, nuspėjo ir dainininko Radži šuns Barono mirtį. Ką į šį klausimą atsakys žinoma moteris, TV3 žiūrovai išgirs jau šį vakarą. Negana to, Raisa sužinos ir ką apie jos mistines galias mano jos kaimynai.

Prie laidos vedėjų stalo kartu su Jolanta Leonavičiūte sėdęs Simas Stankus nustebins Raisą savo kūrybiškumu – žinomai damai jis sukūrė ketureilį. Tuo tarpu žinomas prodiuseris Kristupas Krivickas, kurio laidose ne kartą svečiavosi R. Šarkienė, išduos, kiek moteriai kainavo, rodos, niekada neblėstanti jaunystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)