Šį šeštadienį pusfinalyje dėl galimybės patekti į finalą kaunasi 5 poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Komisijos kėdėse šį vakarą įsitaisė ir porų pasirodymus vertino Jūratė Norvaišienė, Jurijus Smoriginas, Agnė Jagelavičiūtė ir Vitalijus Cololo.

Pusfinalyje žiūrovus stebino ir vedėjai, ir šokėjai. Indrės Kavaliauskaitės stilių ruošė pats J. Statkevičius. Šokėjų palaikyti šį šeštadienį atvyko ir legendinio šokių kolektyvo „Žuvėdra“ šokėjai, kurie žiūrovus taip pat pradžiugino savo puikiu pasirodymu.

Beje, „Šok su manimi“ dalyvių profesionalų būryje kartu su įžymybėmis ant parketo taip pat sukasi net keli „Žuvėdros“ auklėtiniai: Ernestas Monginas, šokantis su partnere Sandra Žutautiene, taip pat Lina Diktanaitė šokanti su Remigijumi Žiogu bei projektą jau palikęs Justas Bareiškis, šokęs su Monika Linkyte. „Žuvėdros“ dėstytojų paskaitas universitete taip pat klauso ir dabartinė Igno Barkausko šokių partnerė Jomantė Dapkevičiūtė.

Labiausiai transliacijos pabaigoje nustebino komisijos nario Jurijaus Smorigino išsišokimas. Po renginių organizatoriaus Remigijaus Žiogo ir Linos Diktantaitės rumbos choreografas vaidino labai įtūžusį.

Tokį jo pasipiktinimą neva sukėlė pasirodymo metu ant parketo vėliavnešių rankose plevėsavusios Lietuvos trispalvės. J. Smoriginui pasirodė, kad taip šaipomasi iš valstybinių simbolių,

Jis ne tik atsisakė įvertinti pasirodymą, bet ir išrėžė daugelį pribloškusią frazę: „Žmonės žiūrėdami į tave šliaukina“. Poros ginti ėmėsi Agnė Jagelavičiūtė ir skyrė porai 10 balų.

 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (479)