Monikos dainą „Skęstu” daugelis dažnai niuniuoja savo galvose – daina įsimintina, o jaunos dainininkės balsas skamba labai profesionaliai. Prie dainos kūrimo prisidėjo profesionali komanda: žodžius kūrė Monika, o prie muzikos kūrimo prisidėjo kompozitoriai Leonas Somovas ir Linas Strockis.

Jau šeštadienį pasirodysiančioje ketvirtoje nacionalinės atrankos laidoje žiūrovai išgirs ir anglišką dainos „Skęstu” versiją.

Nacionalinės atrankos į „Euroviziją” dalyvė Monika Linkytė prisipažįsta labai išgyvenanti dėl savo dainos. „Labai noriu, kad žmonės ją perskaitytų”, - sako Monika ir prideda, kad ši daina – kitokia, dėl to ją ir reikia pristatyti visai Europai.

Gana vežti į „Euroviziją” dainas, kurios turi senovinį atspalvį, yra neįdomios. Leonas Somovas mums visiems asocijuojasi su kokybe, tai kodėl šios kokybės neparodyti Europai? “, - įsitikinusi atlikėja.

Kaip skamba angliška „Skęstu” versija ir kaip Monikai seksis ketvirtoje atrankos laidoje į tarptautinį dainų konkursą, žiūrėkite jau šeštadienį, 21.00 valandą per LRT televiziją.

Lietuviška dainos „Skęstu” versija:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)