Šio projekto tikslas – skatinti sveiką ir aktyvią gyvenseną, kviečiant žiūrovus reklaminės pauzės metu smagiai ir linksmai pasitreniruoti. Smagaus humoro dozę pirmadieniais–ketvirtadieniais 21:00 val. taip pat dovanoja ir komiškas TV3 serialas „Rezidentai“.

Projekte kartu su daktaru Naudžiūnu (R. Rudokas) mankštinosi ryškiausi pramogų pasaulio veidai – nuo dainininkės G. Lebedevos iki aktoriaus, laidų vedėjo M. Papinigio. Šįkart dėmesio centre – žavusis modelis Simonas Phamas.

Anot S. Phamo, norint tapti modeliu, reikalinga nuolatinė priežiūra ir speciali mityba. „Vien gražiam iš prigimties būti neužtenka. Modeliams reikia dažnai laikytis dietų, būti labai liekniems, sportuoti“, – savo darbo subtilybėmis dalinasi Simonas.

Gražūs žmonės traukia vienas kitą. Tą galėtų patvirtinti ir vaikino meilės istorija – jau kurį laiką jis susitikinėja taip pat su modeliu, konkurso „Mis Fashion TV“ nugalėtoja Karolina Toleikyte. Ar tai reiškia, jog moters išvaizda Simonui labai svarbi? O figūra? Ar Simoną galėtų užkariauti nestandartinių kūno formų mergina?

„Taip, išvaizda – svarbu, – pripažįsta Simonas, – Figūra – taip pat. Tačiau priešingai nei daugelis galėtų pagalvoti, man norisi, kad mergina būtų moteriška, o ne apsileidusi, ar dar blogiau – anoreksikė.“

S. Phamas atskleidžia – savo ateitį jis norėtų sieti ne tik su modelio darbu. Jo planuose – aktorystė. Kaip jis jautėsi prieš „Rezidentų“ projektą filmavimo aikštelėje? „Filmuotis šiame projekte man nebuvo baisu. Netgi labai patiko! Iš tiesų, jau kurį laiką galvoju apie aktorystę. Galbūt vasarą skrisiu į Los Andželą mokytis aktorystės meno. Tačiau viskas dar tik planuose“, – ateities planais dalinasi modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)