Pastaruoju metu Lietuvą vienas po kito krečia žvaigždžių akibrokštai ir tarpusavio rietenos: skandalingasis Eugenijus Ostapenko pyksta ant Dainos Bilevičiūtės, kad ši jį parodijavo su daina „Dviratukas”, Agnė Jagelavičiūtė vis tarkuoja „pupytes”, Monika Šalčiūtė nepaliauja rietis tai su Agness Landau, tai su Jurijum Smoriginu, Radžis kaltina veterinarą, kad šis nugydė mylimą augintinį Baroną, o per Kalėdas dainininkė Roma Mačiulytė, kaip teigiama, scenoje pasirodė neblaivi, žiūrovai piktinosi, kad turėjo stebėti išgėrusios dainininkės pasirodymą.

Bus karšta ir laidos studijoje, nes skaičiuoti ir aptarinėti žvaigždžių paklydimus kartu su Vitalijum Cololo ir Oksana Pikul-Jasaitiene studijoje imsis aštrialiežuvis Jurijus Smoriginas.

Komentuodami R. Mačiulytės elgesį jos kolegos buvo atviri. Štai dainininkė Vitalija Katunskytė prisipažino esanti susirūpinusi dėl to, kad apie R. Mačiulytę pasirodė tokios žinios: „Situacija labai gėdinga. Mes esam visi dainininkai, ir jei pasitvirtina, kad kas nors virsta nuo scenos, tai yra baisu. Ne paslaptis, kad šią problemą Roma turi seniai. Ir ta problema didėja akyse, Roma tiesiog susinaikina. Tiesiog noriu palinkėti jai: rask, miela drauge, savyje stiprybės.” Ji graži moteris, puiki moteris, labai neblogai dainuoja. Aš ją labai gerbiu ir myliu, visada kviesdavau į savo koncertus padainuoti pritariamuoju vokalu. Bet į darbą žiūriu rimtai, manęs scenoje niekas nėra matęs išgėrusios.”

Sužinojusi, kad V. Katunskytė davė laidai „Žvaigždžių dešimtukas” interviu apie kolegės galimai neblaivų pasirodymą, pati Roma Mačiulytė įsiuto. Tiesa, ji nepaneigė, kad tą vakarą, kai vyko koncertas, šventė Kalėdas, bet nepagailėjo piktų žodžių tokio elgesio netoleruojančiai V. Katunskytei: „Aš nesu nei šventoji, nei angelas. Tai buvo šventės, tai buvo Kalėdos. Gal kas nors kaip nors kam nors pasirodė, kad aš ten padauginusi ar dar kaip nors. Manęs šitaip nebūtų išleidę.”

Išgirdusi, kad V. Katunskytė yra susirūpinusi dėl jos būsenos, Roma Mačiulytė rėžė: „Nu, aš ją „skaitau“ kaip ligonį, suprantat? Jinai yra liguistas žmogus, siekiantis reklamos, mano nuomone, bet kokiais būdais.”

Ar Roma Mačiulytė, sakydama tokius žodžius žurnalistui, buvo blaivi? Ką pasakė veterinaras, išgirdęs Radžio kaltinimus nugydžius jo šunį? Ir kodėl Jurijus Smoriginas pareikš nuo šiol pats vesiantis laidą „Žvaigždžių dešimtukas?” Visi atsakymai – per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)