„Rinkomės iš maždaug 10. Jokios tiesioginės atrankos, kurioje reikėtų kažką daryti įrodant, kad esi vertas to darbo, nebuvo. Visos kandidatės buvo žinomos moterys, yra dirbusios šou versle ir televizijoje. Tiek jų laikysena, balsai, biografijos, žanras – viskas jau yra žinoma. Procesas buvo kolegialus – rinkomės kartu su partneriais, su kuriais kartu darome projektą“, – naujienų portalui DELFI apie atrankos vingrybes kalbėjo K. Krivickas.

Prodiuserio teigimu, „gyvenimo melodramų laidai“ puikiai pasitarnaus ir asmeninė Eglės Jackaitės patirtis. „Moteriška gyvenimiška patirtis, vedybos, skyrybos, vaikai, amžius. O savo išvaizda Eglė gali nurungti bet kurią jaunesnę gražuolę“, – naujos projekto vedėjos privalumus žėrė K. Krivickas.

Kaip DELFI gruodį kalbėjo laidos prodiuseris Kristupas Krivickas, A. Valentaitė buvo viena iš galimų TV laidos vedėjų. Anot K. Krivicko, sprendimas priklausė ne tik nuo jo, bet ir televizijos kanalo atstovų bei partnerių.

Prieš kelis metus A. Valentaite kartu su bičiuliu Mantu Petruškevičiumi vedė laidą „Patys pačiausi“, kurioje aptarinėjo pramogų pasaulio atstovų gyvenimo aktualijas.

E. Jackaitė televizijoje taip pat nėra naujokė – yra vedusi laidą „Grožis ir estetika“, kartu su S. Jasevičiūte ir R. Norvile TV3 eteryje vedė „Sudaužytų širdžių klubą“.Naujoji laida Tv eteryje pasirodys pavasario pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)