usio kovojo „
2013“
ir
Viluckis, modelis
ir
Gaižauskas, dainininkas
ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas
ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir
Diktanaitė.

Projekto dalyvius vertino ne tik sėdintys prie TV ekranų, bet ir aštraus komentaro, kritikos negailinti komisija: stilistė, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, choreografas Jurijus Smoriginas, nusipelniusi Lietuvos trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, laidų vedėją Vitalijų Cololo pakeitė aktorė Ineta StasiulytėPoros šoko po du šokius.

Daugiausiai žiūrovų balsų pelnė S. Žutautienė ir E. Monginas. Mažiausiai – Remigijus Žiogas ir L. Diktanaitė. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad šio šeštadienio lyderiais tapo S. Žutautienė ir E. Monginas, projektą palikti turėjo J. Leonavičiūtė ir M. Gaižauskas.

Iškart po finalo DELFI kalbinta J. Lenonavičiūtė sakė, kad neliūdi – projekte ji dirbo daug, atidavė visas jėgas. „Jei ne šį šeštadienį, tai kitą būtume iškritę. Tikėjomės iškristi. Visos poros stiprios“, - sakė gražuolė.

Jolanta pasakojo, kad tik atėjusi į projektą tikėjosi pasirodyti kuo geriau. Moters tikslas buvo gražiau išmokti šokti. „Nesigailiu sutikusi dalyvauti. Susiradau daug naujų draugų, dar geriau išmokau šokti, sutvirtėjo kūnas“, - pasakojo modelis.

Paklausta apie į viešumą išlindusius erotikos skandalus J. Leonavičiūtė nenorėjo kalbėti. „Sena praeitis“, - į kalbas nesileido Jolanta.

„Norisi daugiau laiko skirti poilsiui“, - DELFI kalbėjo viena seksualiausių Lietuvos moterų, šiuo metu besiruošianti dalyvauti kitame projekte „Šuolis“. 

">
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (424)