Kiekvienoje laidoje kas savaitę didžiausias dėmesys bus skiriamas vienai žvaigždei – pagrindiniam herojui, kuris kartu taps ir vakaro vedėju. Likę aštuoni dainininkai dainuoja jo dainas – garsiausias ir labiausiai žiūrovų pamėgtas. Kitą savaitę pagrindiniu herojumi taps kitas iš devynių žinomų atlikėjų.

Jokių griežtų komisijų ir nuobodžių komentarų – dalyviai laisva forma patys vertina vieni kitus.

Atlikėjui atlikus dainą, jis atsidėda prie stalo ir išklauso, ką apie jo pasirodymą mano kiti šou dalyviai. V. Genytė, išklausiusi E. Sipavičiaus sudainuotą kūrinį, prisipažino, kad buvo jį įsimylėjusi. „Pamenu gražius, garbanotus plaukus“, – šypsojosi Vaida.

Išgirdęs E. Sipavičiaus perdainuotą dainą „Egle, mano sese“, grupės „Rondo“ lyderis A. Ivanauskas-Fara negailėjo komplimentų. „Čia kiekvienas dalyvis turi savo stilių, balsą“, – pagyras kolegoms žėrė Fara.

Iškart po E. Sipavičiaus panoro uždainuoti N. Bunkė. Moteris atliko dainą „Pelenė“. Natalija paatviravo, kad ši daina jai primena vaikystę ir skyrė ją savo sesei. „Pamenu, vaikystėje vis atsukdavau kasetę, kad galėčiau dar kartą išgirsti šią dainą“, – prieš dainuodama kalbėjo N. Bunkė.

Bene visi dalyviai gyrė N. Bunkės išvaizdą ir teigė, kad moteris atrodo puikiai. Dainininkė priėmė komplimentus, tačiau paatviravo, kad šiuo metu yra priaugusi 5 kilogramus. „Tau tinka“, – sakė A. Ivanauskas-Fara. Filmavime moteris vilkėjo raudoną, kūno privalumus išryškinantį kostiumėlį, privertųsi suabejoti, ar iš tiesų viena populiariausių Lietuvos atlikėjų galėjo pastorėti.

A. Ivanauskas-Fara negailėjo komplimentų populiariai atlikėjai. Vyras teigė, kad stebėjo N. Bunkę nuo pat jaunų dienų, kai būdama 15 metų ji žengė į sceną.

„Šios dainos žodžiai tau labai tinka. Tave ši daina užaugino“, – į Nataliją kreipėsi E. Sipavičius.

Naujas muzikinis šou TV eteryje startuos jau sausio 24-ąją dieną.

Šou filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1103)