Daugiausiai komisijos balsų surinko Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė. Mažiausiai - Rūta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis.

Žiūrovai labiausiai palaikė Sandrą Žutautienę ir Ernestą Monginą. Vangiausiai balsavo už Monikos Linkytės ir Justo Bareišio porą.

Susumavus visus balsus paaiškėjo, kad šį šeštadienį projektą palikti teko Monikai Linkytei ir Justui Bareišiui.

„Šiek tiek liūdna dėl to, kad iškritau. Visada yra noras parodyti kažką vis geriau ir geriau. Esu maksimalistė. Manau, kad galėjau pasirodyti dar geriau. Kita vertus, praėjo jau šešios laidos, man pakankamai gerai sekėsi. Kai pakvietė dalyvauti į projektą, buvau kategoriškai nusiteikusi, nemaniau, kad man pavyks taisyklingai išmokti šokti. Nepasitikėjau savimi šokio srityje, - DELFI sakė M. Linkytė. - Džiaugiuosi nugalėjusi baimę šokti.“

Monika pamena, kad pirmoje laidoje visą jos kūną net purtė iš baimės.

„Draugė sakė, kad gyvenime tokios nebuvo mačiusi. Dėl adrenalino negalėjau net ramiai stovėti, turėjau vaikštinėti ratais. Bet nebuvo kito kelio – reikėjo eiti ir sušokti. Tai man buvo didžiausias laimėjimas šiame projekte, išdrįsau ir save nugalėjau. Po truputėlį kūnas pradėjo manęs klausyti. Po šio projekto šokiai neliks užmarštyje, gal tęsiu savo veiklą ant parketo“, - žadėjo ji.

Tiesa, šeštadienio vakarą visi Monikos gerbėjai turbūt stebėjo jos pasirodymą per kitą TV kanalą. LRT tuo metu kaip tik rodė nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos įrašą. Ko gero, visi Monikos gerbėjai tuo metu žiūrėjo „Euroviziją“,nes per tiesioginį žiūrovų balsavimą būtent M. Linkytė surinko daugiausiai žiūrovų balsų.

„Žinau, man jau draugai pranešė. Dėl to labai keista“, - juokėsi ji. - Džiugu, nes man žiūrovų simpatijos yra pats geriausias dalykas.“

Susumavus komisijos ir TV žiūrovų balsus, šokėjų poros išsirikiavo tokia tvarka:

1. Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė

2. Sandra Žutautienė ir Ernesta Monginė

3. Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė

4. Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė

5. Rūta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis

7. Monika Linkytė ir Justas Bareišis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)