Tai paaiškės grandioziniame Klaipėdos delfinariume filmuojamame TV projekte „Delfinai ir žvaigždės“, kurį po kelių savaičių pakvies žiūrėti LRT televizija. Save išbandyti rizikingame delfino draugo ir dresuotojo amplua ryžosi krepšininkas Eurelijus Žukauskas, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, dainininkės Liepa Mondeikaitė, Rima Petrauskytė-Malašičevė, šešių vaikų mama Giedrė Sadauskienė, choreografai Kristina Navickaitė-Tina ir Aurelijus Liškauskas, „Žuvėdros“ šokėjas solistas Dmitrijus Popovas.

„Delfinų“ projekto idėja gimė Ispanijoje, tačiau pabandyti ją įgyvendinti kol kas ryžosi tik dvi šalys – Lietuva ir Portugalija.

„Delfinai ir žvaigždės“ – ko gero, sudėtingiausias ir rizikingiausias televizijų projektas. Niekas nėra garantuotas, ar pavyks žvaigždėms rasti kontaktą su savo delfinu, ar pavyks sukurti pasirodymus, – pasakoja prodiuseris Laurynas Šeškus. – Tai pasaulyje plačiai reklamuotas televizijos formatas, priklausantis Ispanijos kompanijai „Televisa“, apie jį kalba visi, jis pristatomas kaip sensacija visose didžiausiose pasaulio televizijų mugėse ir seminaruose, bet kol kas jį pradėti drąsuolių trūksta. O pionierėmis žada būti Lietuva ir Portugalija. Tai įpareigoja, nes akivaizdu, jog pasaulio profesionalios TV industrijos akys nuo šiol bus nukreiptos į LRT.“

Kam bus patikėtas vedėjo vaidmuo, projekto kūrėjai žada atskleisti netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)