Projekto dalyvius vertino ne tik sėdintys prie TV ekranų, bet ir aštraus komentaro, kritikos negailinti komisija: stilistė, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, choreografas Jurijus Smoriginas, nusipelniusi Lietuvos trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo.

Dėl geriausios šokėjų poros vardo toliau kovojo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė bei Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Kadangi praėjusi laida buvo kalėdinė, niekas projekto nepaliko. Šią laidą balsai, kuriuos gavo dalyviai, sumavosi su praėjusios laidos balais. 

Interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė savo noru paliko šou ir šeštadienio vakarą šou nepasirodė.

Daugiausiai „Facebook“ vartotojų balsų sulaukė S. Žutautienė ir E. Monginas. Labiausiai šią porą palaikė ir televizijos žiūrovai. Mažiausiai – M. Linkytę ir J. Bareišį. Susumavus dviejų laidų balus, „Facebook“, projekto žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad projektą tenka palikti A. Landau ir J. Žilinskui. Pirma vieta ir lyderių pozicija džiaugiasi S. Žutautienė ir E. Monginas.


„Šok su manimi“ laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (510)