Rapolas Vareika – barmenas, kurio pomėgis žongliruoti ilgainiui tapo mėgstamu darbu. Vienoje iš atrankų garuojantį kokteilį ananase sumaišiusiam vaikinui Marijus Mikutavičius sakė: „Velnias, Rapolai, tu tokį nekaltą vakarą pažadinai manyje žvėrį – noriu iškart eiti prie baro. Tu moki ne tik žongliruoti, bet ir labai nuoširdžiai tai perteikti. Šaunuolis, man labai patiko“.

Rūta Ščiogolevaitė antrino, jog Rapolas – profesionalus ir artistiškas, o Saulius Urbonavičius–Samas pripažino negalėjęs atitraukti akių. „Tarsi jau ir regėti triukai, bet tu pranokai viską“.

Finale Rapolas žada pasirodyti dar stipriau, nei praeitą kartą, ir atsisakyti tam tikrų detalių. Pasak jo, dauguma žongliravimo idėjų kyla besitreniruojant, klausant muzikos ar tiesiog einant gatve, o yra buvę ir taip, kad kol dar mokėsi mokykloje – idėjos gimdavo ir lietuvių kalbos pamokoje. Viską, ką pavyksta sugalvoti, vaikinas bando ištobulinti treniruodamasis.

Tuo tarpu mikromagas Antonas Lavrentjevas prieš kiekvieną pasirodymą klausia savęs, ar triukas atrodo kaip stebuklas? Antra, ar tai, ką ketina daryti, iš esmės yra įdomu, nauja, neįprasta?.. Ir tik teigiamai atsakęs, imasi pasiruošimų.

Atrankų metu Antonas atliko triukus su teisėjų bei žiūrovų daiktais, o finalui jis ruošia kitokią programą.

„Šįkart bandysiu pažaisti su teisėjų mintimis ir veiksmais. Jeigu visa Lietuva bus įsitikinus, kad mes – surepetavę iš anksto, man tai bus didžiausias komplimentas“, – intrigavo iliuzionistas, pridurdamas, jog žiūrovai gali tikėtis ir stebuklų.

Ketvirtojo, priešpaskutiniojo, finalo metu regėsime ir įsimintino balso savininkę Indrę Jucytę, ypatingai gerą nuotaiką spinduliuojančius J.I. grupės narius Jokūbą Giedraitį ir Ignotą Gaidamavičių, breiką šokančius „West Coast Bboys“, viena į kitą nepanašias dvynes gimnastes Ligitą ir Agnę Palubinskaites, vaikų šokio grupę „Modus Dance Kids“, nuoširdumu spinduliuojančią septyniolikmetę dainininkę Valdą Ridikaitę, sodraus balso savininką Vytautą Nevedonskį ir „keturių kartų šokėjų komanda“ save vadinančius „W.A.R. (We Are Reckless)“.

Kurie du pasirodymai gruodžio 28 d. bus verti superfinalo, suteiksiančio galimybę laimėti 15 tūkst. eurų, – priklausys tik nuo žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)