Pasirodymus žiūrovams dovanojo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Prie komisijos stalo sėdo kandžių replikų poroms negailintis baletmeisteris Jurijus Smoriginas, gydytoja, Medicinos mokslų daktarė, docentė, tarptautinės kategorijos sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, nusipelniusi Lietuvos trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir stilistė, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė.

Tiesa, dalyviai komisijos nariams pateikė staigmeną dar nesušokę šokio. „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė į studiją atsivedė dresuotus šunis. 

"Norime, kad bent kartą pasijaustumėte taip, kaip mes", - ant komisijos lojant šunims pakomentavo jis.

Šis pokštas porai atsirūgo. Arnas su Gintare paliko "Šok su manimi". DELFI kalbinta šokėja Gintarė buvo įsitikinusi, kad jiems koją pakišo būtent šis triukas su šunimis. Nes jiems buvo sunku susikaupti šokiui. Tačiau Arnas neabejoja, kad nutiko taip, kaip ir turėjo nutikti. "Gintarė buvo nuostabi šokėja, tačiau jai nepasisekė su partneriu. Ji labai vargo su manimi, todėl mūsų poros prizą aš atidaviau jai už visas kančias ir sunkų triūsą", - prisipažino projektą palikęs A. Švilpauskas.

Daugiausiai žiūrovų ir komisijos balsų surinko M. Kavaliauskas su partnere. Tačiau DELFI skaitytojai savo simpatijas atidavė J. Leonavičiūtei ir M. Gaižauskui.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)