Arogantiškas, įnoringas chamas, toks, kuriam nieko nereiškia nepatikusį žmogų pasiųsti velniop, ar supykus į sieną paleisti brangią lėkštę. Prieš kelerius metus BTV kanalu buvo rodoma pasaulyje itin populiaraus realybės šou „Pragaro virtuvė“ lietuviškoji versija. Šou vedėju tapęs vienas garsiausių virtuvės šefų Liutauras Čeprackas nesibaidydamas kamerų sau leido beveik viską.

Ne ką švelniau garsusis šefas elgėsi ir pernai LNK kanalu rodytame šou „Skonis“, kuriame buvo vienas pagrindinių teisėjų, vertinusių šimtų dalyvių gebėjimus gaminti maistą.

Laidoje Liutauras teigs, kad tai tebuvo specialiai kuriamas įvaizdis norint sulaukti dėmesio. Garsus virtuvės šefas pasakos realybėje lėkščių nemėtantis, nes jos brangiai kainuoja, ir ant kolegų nerėkiantis, nes tai trukdo darbui. „Tai tik mano įvaizdis, skydas, kuriuo saugausi nuo žmonių, nes ne kartą gavau peilį į nugarą“, - prisipažins Liutauras. Ir pirmą kartą atvirai papasakos apie beveik 100 tūkstančių litų kainavusius mokslus prestižinėje kulinarijos akademijoje Le Cordon Bleu Meksikoje, kurią baigė aukso medaliu, nuotykius su moterimis, gyvenimą Margaritos saloje, kurioje, kaip pats sako, gyveno po palmėmis, ir tėvą, garsų dainininką Liutaurą Čepracką, palikusį jį tuomet, kai buvo vos trejų. Kalbėdamas apie jį Liutauras sunkiai tramdys pyktį, bei neslėpdamas ašarų prisimins prieš kelis mėnesius nuo kempinligės mirusį patėvį, verslininką ir diplomatą Nerijų Žuką, kurį vadina tikruoju savo tėvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)