Televizija taip pat rodys „Balso deivių“ koncertą su vienomis geriausių šalies vokalistėmis V. Genyte, R. Čivilyte, V. Tarasoviene, N. Šiaudikyte, J. Jegorova ir R. Ščiogolevaite.

Pirmąją Kalėdų dieną – dar vienas premjerinis koncertas, tai Irūnos Puzaraitės ir Mariaus Jampolskio „Jubiliejinės „Auksinio dueto“ Kalėdos“. Šio koncerto metu Marius ir Irūna pristatys naujausius teatralizuotus pasirodymus ir dainas, o populiariausius kūrinius, su kuriais duetas pasirodė projekte „Žvaigždžių duetai“, atliks jų draugai R. Rudokas ir V. Genytė, Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė, Radži ir E. Jakštytė, „Čilinam“ ir Natalija Bunkė, Č. Gabalis ir aktorė L. Rastokaitė, „Pop ladies“, „Studentės“, Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė.

Antrąją šventų Kalėdų dieną „KK2 Penktadienis" žiūrovus kvies į stebuklingą pasakų pasaulį. Irūna virs Raudonkepuraite, Žygimantas - Bebenčiuku, Ugnė - Ledo karaliene, o  Tomas - pasakotoju.  Specialius vaidmenis atliks visi studijos svečiai: Ingrida Kazlauskaitė vaidins katytę, jos šuo - pelytę, Vudis ir Grūdas virs stebuklingais elfais, N. Bunkė - Snieguole, Mia - nuotaka, „Patruliai“ - vilkais, Katažina - auksine žuvele. Apie tai, kas 2015-aisias laukia Lietuvos ir mūsų garsenybių pasakos astrologė N. Valaitytė-Volmer.

LNK parodys visą „Hario Poterio“ sagą, iš viso aštuonis filmus, tarp kurių – per televiziją nerodytas, paskutinis šios serijos filmas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos II“.

Tarp šventinių LNK premjerų – filmai „Naujieji metai Niujorke“, „Kalėdų istorija 2“, „Smagios Haroldo ir Kumaro Kalėdos“, „Kalėdų senelio slaptoji tarnyba“, „Pagirios Tailande“, „Kaip atsikratyti boso?“ , taip pat žiūrovų pamėgti „Prekybos centro kietuolis“, „Denis – grėsmė visuomenei“, „Pagirios Las Vegase“, „Žvėrelių maištas“, „Katės ir šunys“, „Katės ir šunys 2. Kačių kerštas“, „Marmadukas“. Ypatingai Naujametei nakčiai televizijos žvaigždės filmuojasi muzikinėje pasakoje „Raudonkepuraitė, Darius ir Girėnas“. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)