Taip komisijos narys išreiškė padėką už jam iš Jolantos rankų įteiktą dovaną - puokštę geltonų narcizų. Nors prieš priimdamas kaspinu perrištą raudoną dėžutę ironizavo: „Ar tai ne masažo aliejus?“. Po šio apkabinimo šviesiaplaukės akyse sužibo ašaros, kurias jai vos sekėsi sutramdyti.

„Nebuvo rumbos muzikos. Labai gaila, kad nebuvo rumbos muzikos. XXI amžius, bet vis tiek noriu rumbos muzikos. Pats šou buvo labai geras, atlikote sudėtingus elementus, bet muzikos trūko“, – pasirodymą įvertino Jūratė Norvaišienė, porai skyrusi 9 balus.

„Tai buvo fantastiškas numeris. Šou – baletas, – susižavėjimo po pamatyto šou neslėpė J. Smoriginas, tačiau jam kiek užkliuvo itin seksualus šokėjų įvaizdis – kiekvieną kūno linkį aptempę kombinezonai: „Šis rūbas yra labai pavojingas moteriai, jis suteikia vyriškumo. Jeigu ji būtų apsiavusi batelius (mergina šoko basa – DELFI), būtų išlošusi“. Anot choreografo, buvo matyti, kad pora atsakingai ruošėsi visą savaitę. Komentuodamas M. Gaižausko ir J. Leonavičiūtės numerį jis vėl nepraleido progos įgelti M. Šalčiūtei: „Šalčiūte, ateik pažiūrėti, kaip reikia šokti“.

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)