Choreografas merginai skyrė vos 6 balus. Kiti komisijos nariai buvo kiek dosnesni - atseikėjo 8, 8 ir 10 balų. J. Smoriginas M. Šalčiūtės pasirodymą pavadino striptizu bare. Vyras teigė, kad seniai matęs „tiek žargstymosi“ prieš TV kameras.

Tiesa, tokią J. Smorigino prieštarą galėjo sukelti netikėtai jam įteikta dovana - mergina dovanų dėžutėje jam įteikė knygą apie bendravimo meną. Į rankas įteikti šios dovanos ji pati nesiryžo. Tai už ją padarė laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Nenorėjusi veltis į dar aštresnes diskusijas, Monika pasakė, kad kitų komisijos narių komentarų išklausys užkulisiuose ir trenkusi studijos durimis išėjo basa į LRT koridorius nurimti. Ten ji puikiai laiką leido su Kauno milijonieriumi Ugniumi Kiguoliu. Glėbyje laikydama kalną gėlių ji šypsodamasi pozavo verslininko daromoms nuotraukoms.

Panašios taktikos ji laikėsi ir laidos "Ginčas be taisyklių" metu, kurioje dalyvavo J. Smoriginas bei A. Landau. Pasijutusi apgauta laidos prodiuserių (šie, Monikos teigimu, buvo suteikę netikslią informaciją dėl diskusijos dalyvių - DELFI) ji atsistojo ir išėjo laidai dar neįpusėjus.

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (366)