Šokėjų buvo klausiama, ar Jurijus Smoriginas gali tęsti savo darbą komisijos nario kėdėje. Dalyviai vienbalsiai pritarė, kad kandusis baletmeisteris turi likti šou. Lapelius su užrašu „Taip“ į indą metę ir labiausiai nuo jo nukentėjusios Monika Šalčiūtė ir Jolanta Leonavičiūtė.

Dalyvių pasirodymus vertina ir komentuoja baletmeisteris Jurijus Smoriginas, sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristą Vitalijų Cololo pakeitė Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus, stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Pasirodymus šį vakarą dovanoja 11 profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių porų: „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Susumavus komisijos ir TV žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad pirmąja vieta šią savaitę džiaugiasi Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Mažiausiai palaikymo sulaukė ir projektą paliko Simonas Phamas ir Ieva Miklaševskaja.

Pagrindinio Lietuvoje naujienų portalo DELFI skaitytojai savo balsus atidavė Jolantos Leonavičiūtės ir Mariaus Gaižausko porai. Jiems atiteko beveik 26 proc. balsų.

Prieš savaitę šou paliko dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis.


Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Pildoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)