„Radijas – viena gryniausių žiniasklaidos formų“,- sakė A. Užkalnis.

Paprašytas palinkėjimo „Easy FM“, žurnalistas atsakė: „Kad niekada neperjungtų stoties“.

Stoties krikštamote tapusi Jolanta Šilagalienė, Urtės Šilagalytės mama verslininkė, linkėjo stočiai gražios muzikos: „Labai mėgstu džiazą. Tikiuosi, kad pati tos stoties neperjungsiu“, - kalbėjo J. Šilagalienė.

L. Abromaitytė džiaugėsi, kad šios radijo programos bus galima klausytis ir darbe, ir namie, ir laisvalaikiu, nes „EASY FM“ melodijos padės atsipalaiduoti, bet ir netrukdys susikaupti.

Radijo programoje „EASY FM“ bus transliuojamas džiazas, lengvo klausymo (lounge), pop, klasikinės, elektroninės muzikos ir kitų stilių ramaus skambesio muzika. Šalia muzikos radijo programoje skambės ir žinios, kultūrinio ir šviečiamojo pobūdžio informacinės laidos – programos kūrėjai klausytojus pakvies keliauti po įvairias šalis ir epochas, supažindins su įvairiais kompozitoriais ir atlikėjais, informuos apie įvairius pasaulio reiškinius, renginius.

„Easy FM“ Lietuvos radijo ir televizijos komisijos sprendimu rengia ir transliuoja UABŽinių radijas“ 101,5 MHz dažnius. Programa taip pat transliuojama internetu.

„Easy FM“ atidarymo šventė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)