Anot Violetos, sunkiausia buvo, kai po dešimties santuokos metų liko viena su dviem vaikais ant rankų. „Buvo mėnesių, kai neturėjau nei vieno spektaklio, nei vieno renginio, pinigų taip pat nebuvo“, – pasakojo Violeta. Prisiminusi subyrėjusią santuoką, humoristė pripažįsta pati pridariusi nemažai klaidų: „Man atrodė, kad mano laimė tai yra mano vyro laimė, kad aš turiu daryti viską dėl jo. Taip save ir pamiršau“, – prisipažino V. Mičiulienė.

Tiesa, moteris iširusią santuoką stengiasi prisiminti geruoju. Pavyzdžiui, begalę juoko jai iki šiol kelia santuokos diena. Ši diena sutapo su svarbaus egzamino universitete data, tad Violeta vos nepražiopsojo ceremonijos santuokų rūmuose, nes užtruko laikydama egzaminą. „Tekėjau avėdama skolintus batus, vyras, rodos, taip pat buvo pasiskolinęs kostiumą. Visi vėlavo, buvo chaosas. Aš iš egzamino bėgte bėgau. Neįsivaizduoju, kaip aš viską tądien iškentėjau“, – juokėsi humoristė.

O jei atsirastų princas ant balto žirgo, ar Violeta pasakytų jam „taip“? Humoristė suabejojo. Ji paaiškino, kad iki šiol jos širdis laisva, nes laikosi požiūrio, kad jei pirmą kartą nepavyko, tai ir nereikia. „Be to, kol sūnūs buvo maži, draudė man susirasti naują vyrą“, – pajuokavo. Jaunėlis net kartą pareiškė mamai, kad parsives širdies draugą, šis bus nuridentas nuo laiptų.

Tiesa, kai paaugo, sūnūs kartą bandė mamai surasti naują vyrą. „Įsivaizduokit, stoviu namie su chalatu, išgirstu durų skambutį, atidarau duris, o ten toks purvinų statybininkų būrelis. Pasirodo, sūnus pakvietė netoliese dirbusią brigadą pas mus pietauti, nes tikėjosi, kad galbūt išsirinksiu vieną iš jų į vyrus“, – kvatojo humoristė.

Juokas pro ašaras“ – taip galima apibūdinti linksmosios humoristės gyvenimo istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)