„Projektas „Šok su manimi“ žiūrovų yra itin mėgstamas. Visi mūsų prodiuseriai yra informuoti, kad programos turi atitikti įstatymų ir etikos normas, tad visuomet stengiasi jų laikytis“, – kanalo poziciją išdėstė TV3 komunikacijos vadovė Vaida Vincevičiūtė, paklausta kaip patys televizijos atstovai vertina į eterį grįžusį šokių projektą. Gauti TV3 vadovės Lauros Blaževičiūtės komentaro nepavyko – moteris šiuo metu komandiruotėje, o programų direktorius Jurgis Jefremovas – serga.


DELFI primena, kad tiesioginės transliacijos metu šeštadienį netrūko įvairių akibrokštų: laidos pradžioje choreografas, komisijos narys Jurijus Smoriginas norėjo uždrausti pasirodyti modeliui Jolantai Leonavičiūtei, išvadinęs ją porno masažuotoja. Kliuvo ir šokėjai Monikai Šalčiūtei – pro J. Smorigino akis neprasprūdo merginos celiulitas. Žodžio kišenėje neieškanti mergina pasiūlė jam „eiti n***k“. Kritikos strėlių sulaukė ir šou vedėja Indrė Kavaliauskaitė. Choreografas nepraleido progos priminti, kad ši pozicija jai atiteko tik todėl, kad jos mama – „Šok su manimi“ Neringa Kavaliauskienė.

„Pigu, koktu, banalu, neskanu“, – po šou piktinosi TV žiūrovai naujienų portalų komentaruose. Apmaudo neslėpė ir kai kurie šou dalyviai. „Jau vaikystėje labai norėjau dalyvauti šiame projekte. Nedvejojau sutikusi. Tačiau visos tos nesąmonės...“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo aštrios kritikos sulaukusi šokėja, interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)