Dalyvių pasirodymus komentuoja Marijonas Mikutavičius, Rūta Ščiogolevaitė ir Saulius Urbonavičius-Samas.

Tiesioginio eterio laidoje pasirodė klounas iš Izraelio Vadikas Raketa. „Nemačiau, kad scenoje keptų kiaušinienę. Jis tikrai vertas didžiosios scenos“, - juokėsi S. Urbonavičius-Samas.

Ypatingo fizinio pasirengimo reikalaujančius triukus atliko vilniečiai gatvės gimnastai „Project Mayhem“. Džiaugiuosi, kad nesu žiūrovas. Nereikia tokios atsakomybės nešti ant savo pečių.
Buvo žiauriai gerai“, - sakė R. Ščiogolevaitė. 

Su pagamintais iš neaiškios medžiagos rutuliais žaidė Dmitrijus Bogdanovas.

Tiesioginiame eteryje – ir šokėjų kolektyvas iš Alytaus – „Aušrinė“, stipraus balso savininkė – latvė Kristina Šomase bei modernaus šokio atstovai Denisas ir Morta. Poros šokis buvo teigiamai įvertintas komisijos. 

 „Aušrinės“ pasirodymą komisija įvertino puikiai. R. Ščiogolevaitė gyrė grupės charakterį.

Žiūrovai išvydo Rimvydą su Greta – dainos apie kaspinuotį atlikėjus. Tai buvo totali nesąmonė“, – sakė R. Ščiogolevaitė.„Jokios dramaturgijos“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Scenoje pasirodė roką grojančių merginų grupė „Versus“. Žiūrovai išvydo raudonplaukė mergaitė Augustę Rutkauskaitę, per atrankas dainavusi netikėta, kaip vėliau paaiškėjo – gruzinų, – kalba. R. Ščiogolevaitė pagyrė mergaitės balsą.

Į projekto finalą pateko „Aušrinė“ ir „Project Mayhem“. Komisijos nariai rinkosi tarp Augustės ir „Project Mayhem“. S. Urbonavičius-Samas ir M. Mikutavičius balsavo už „Project Mayhem“, R. Ščiogolevaitė už Augustę.

DELFI skaitytojai labiausiai palaikė Augustę.

DELFI kalbinta šokių grupės „Aušrinė“ narė Meda sakė, kad nesitikėjo sulaukti daugiausiai žiūrovų balsų. „Manėme, kad už raumeningus vaikinukus balsuos labiau. Tačiau džiaugiamės, o tai, kad nesitikėjome, tik padidina mūsų džiugesį“, - sakė šokėja. Finale grupė žada atlikti fantastinio žanro šokį.

„Project Mayhem“ neslėpė tikėję savo sėkme. „Į pasirodymą įdėjome labai daug pastangų. Daug repetavome, po pasirodymo jautėmės gerai, manėme, kad pateksime į finalą. Mūsų pasirodymas nėra dainavimas ar šokiai, išsiskiria originalumu“, - kalbėjo gimnastas.

Vaikinas sakė manantis, kad prie sėkmės prisidėjo ir ištreniruoti kūnai. Pašnekovas juokėsi, kad dėl figūros sulaukia daugiau merginų dėmesio. „Nežinau, kiek tai prisidėjo prie sėkmės, bet galėjo atverti kelią į finalą“, - kalbėjo šokėjas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)