Video siužete M. Šalčiūtė sakė, kad stengsis neįsivelti į skandalus ir projekte būti savimi. Merginos pasirodymą vertino baletmeisteris Jurijus Smoriginas, sportinių šokių teisėja Jūratė Norvaišienė, humoristas Vitalijus Cololo ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

J. Smoriginas interneto sensacijos pasirodymą įvertino šešetu. Vyras sakė, kad šešis parašė jos partneriui, o ne jai. „Reikia šokti taip, kaip Monika – vaizduoti, kad tu talentingas. Jūs choreografė, o jūsų kojas dreba nuo celiulito“, - sakė J. Smoriginas.

M. Šalčiūtė, išgirdusi kritiką, kaip reikiant įsiuto. Jurijau, eikite jūs n***k. Jeigu norite, kad gerbtų jus, gerbkite kitus“, - rėžė Monika.

M. Šalčiūtė atskleidė dar vieną įdomų faktą iš savo ir J. Smorigino bendravimo – vyras po projekto „Šuolis“ veždavo Moniką namo. Šis dalykas kaip reikiant nustebino kitus komisijos narius.

A. Jagelavičiūtė pasiteiravo, ar Monika nemato problemos tame, jog jau pirmoje laidoje spėjo susipykti. M. Šalčiūtė sakė, kad normalu, jog žmonės nesutaria. Su tais, kuriais pykstasi, stengiasi nebendrauti.

Po pasirodymo DELFI kalbinta M. Šalčiūtė sakė, kad J. Smoriginas jai nusibodo ir jo kritika yra nepagrįsta. Taikytis su komisijos pirmininku mergina nežada.

„Nesuprantu aš jo. Gerai sutariame, po „Šuolio“, kai veždavo mane namo, girdavo, sakė, kad aš šaunuolė. O dabar šitaip sukritikavo. Aš gerai pašokau, juk pirmasis pasirodymas“, - sakė mergina.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)