Dalyvių pasirodymus vertina ir komentuoja baletmeisteris Jurijus Smoriginas, sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Pirmuosius pasirodymus dovanoja 12 profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių porų: „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja, dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Projekte debiutavo ne tik šokėjai, bet ir naujas eterio veidas - I. Kavaliauskaitė. Nors per pertraukas gražuolė neslėpė jaudulio, tačiau prieš kameras jautėsi puikiai.


DELFI skaitytojų nuomone, geriausiai projekte pasirodė J. Leonavičiūtė ir M. Gaižauskas.

Daugiausiai komisijos narių ir projekto žiūrovų balsų pelnė ir pirma vieta džiaugiasi I. Barkauskas ir J. Dapkevičiūtė.

Prieš projektą kalbinta M. Šalčiūtė neslėpė, kad labai jaudinasi, tačiau labai laukė didžiojo projekto starto.

Mažiausiai balsų pelnė ir projektą palikti turėjo G. Lebedeva ir A. Kandelis.

Išsijungus filmavimo kameroms, G. Lebedeva apsipylė ašaromis. DELFI kalbinta dainininkė neslėpė, kad palikti projektą yra labai liūdna. "Nemanau, kad pasirodėme blogiausiai. Labai skaudu, liūdna", - sakė mergina.

S. Žutautienė repetuoja Klaipėdoje. DELFI moteris pasakojo, kad dėl projekto kiekvieną šeštadienį atvyks į Vilnių. Žurnaliste dirbanti motis šokių repeticijoms randa laiko tik naktį. Kartais jos prasideda apie 22 val. vakaro.

R. E. Mazurevičiūtė neslėpė labai besijaudinanti ir laukianti savo pasirodymo. Prieš projektą kalbinta mergina sakė, kad daug repetuoja.

Prieš pat eterį projekto užkulisiuose virė darbas. Dalyviai vilkosi iš anksto pasirūpintais drabužiais, grimavosi, kartojosi šokių žingsnelius. Tam, kad nors kiek sumažintų įtampą, šokių partneriai palaikė vienas kitą, juokino, drąsino vienas kitą.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (625)