„Aš nebijojau sau pripažinti, kad esu stora. Kartą vartydama nuotraukas iš šunų parodų akivaizdžiai pamačiau, kaip suknelės darosi vis labiau aptemtos ir lenda tai, ko anksčiau nebūdavo. Tada užlipau ant svarstyklių ir supratau, kad reikia kažką daryti“, – šį sekmadienį TV3 žiūrovams pasakos S. Jasevičiūtė.

Radijo laidų vedėja jau mėnesį reguliariai sportuoja, taip pat pakeitė mitybos įpročius. Ji nevartoja cukraus, nevalgo saldumynų ir visiškai atsisakė miltinių produktų. S. Jasevičiūtė džiaugiasi, kad sprendimas buvo teisingas. Per mėnesį ji palengvėjo penkiais kilogramais, o liemens apimtis sumažėjo net 20 centimetrų.

„Aš esu puikus pavyzdys, kaip galima pasikeisti. Iki šiol buvau visiškai abejinga sportui ir sakiau, kad sportuoja tik kvailiai. Bet išaušo tokia diena, kai supratau, kad be to negaliu. Aš drąsiai prisipažinau sau, kad esu stora, ir pasakiau, nebenoriu tokia būti. Iš tiesų nustebau, kokio didelio sulaukiau palaikymo iš aplinkinių. Aš ir kitiems sakau, kad jeigu jau pradėjau sportuoti aš, tai galit ir jūs“, – kalbės S. Jasevičiūtė.

TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė ruošėsi pakviesti Skaivą pasportuoti kartu, kai netikėtai suskambo radijo laidų vedėjos telefonas. Pasirodo, jos augintinė Moka nusprendė, kad atėjo metas atsivesti šuniukų. S. Jasevičiūtė, nesulaukusi virtuvės šefo Gian Luco Demarco specialiai jai ruošiamo sveiko valgio iš vištienos, išskubėjo namo.

„Paprastai taksai atsiveda po keturis ir daugiau šuniukų, bet kažkodėl man atrodo, kad bus septyni. Tai – laimingas skaičius. Tikiu, kad viskas bus gerai“, – išlėkdama pro duris šyptelėjusi šūktelėjo ji. Ir neklydo. Dabar Skaivos namuose – dar septyni maži šuniukai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)