Naujajame „Šok su manimi“ sezone komisijos pirmininko pareigos tradiciškai atiteko baletmeisteriui, daugybės šokio spektaklių kūrėjui, taiklių pastabų ir kandžių replikų poroms negailinčiam Jurijui Smoriginui.

Poras vertins ir gydytoja, Medicinos mokslų daktarė, docentė, tarptautinės kategorijos sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, nusipelniusi Lietuvos trenerė, ypatinga elegancija visada spinduliuojanti Jūratė Norvaišienė.

Šokio profesionalams talkins humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo. Vitalijus, kaip visada, negailės pokštų ir pastebėjimų.

Bene didžiausia intriga – ketvirtąja „Šok su manimi“ komisijos nare tapusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Visai neseniai pirmagimio susilaukusi moteris garsėja puikiu stiliaus pojūčiu ir sparnuotomis frazėmis išsakant kritiką ar pagyrimus dėl pramogų pasaulio žvaigždžių stiliaus. Kokias pastabas ir komplimentus Agnė gali išsakyti „Šok su manimi“ poroms, paaiškės jau šį šeštadienį.

Atsinaujinusio „Šok su manimi“ penktajame sezone ant parketo suksis įspūdingos ekrano žvaigždžių ir profesionalių šokėjų poros. Su profesionaliais partneriais šoks „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, profesionalus modelis Simonas Pham, dainininkė Greta Lebedeva, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir trasseksualas Raulis Mammadli-Agness Landau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)