Koncerte muzikinius kūrinius atliko netikėti duetai, apjungiantys įvairių kartų mylimiausius atlikėjus. Stasys Povilaitis scenoje dainavo su „Pop Ladies“, Radži – su Viktoru Malinausku, Sasha Song su Ovidijumi Vyšniausku. Retai televizijoje matomas Tomas Augulis šįkart pasirodė su grupe „Šarkos“, Rafailas Karpis – su Evelina Sašenko.

Koncerto staigmena - Andriaus Mamontovo daina „Būkim draugais“, kurią išvien atliko ne tik scenos profesionalai, bet ir televizijos laidų vedėjai ar šokėjai.

Dainai „Būkim draugais“ buvo nufilmuotas specialus vaizdo klipas, kuriame dainuoja 21 įžymybė, prieš filmavimo kameras atsidūrusi įvairiose Vilniaus vietose. A. Mamontovas dainą pradeda prie sostinės Rotušės eglės, Vilma Čereškienė dainuoja miškelyje, ką tik iš JAV sugrįžusi Donalda Meiželytė – senamiesčio skersgatvyje.

LNK laidų vedėjai - Lina Kairytė, Tomas Langvinis, Žygis Stakėnas, Paulius Skučas, Giedrius Leškevičius, Živilė Vaškytė vaizdo klipui įsiamžino savo darbovietėje – televizijoje.

Pakviestas prisijungti prie dainuojančių žvaigždžių, baleto primarijus Nerijus Juška apstulbo. „Aš jums geriau sušoksiu pagal šią dainą. Niekada gyvenime nedainavau!” – iš pradžių sakė jis. Tačiau dėl tauraus tikslo galop uždainavo ir N. Juška.

Telemaratono „Pasidalink“ metu surinkta virš 605 tūkst. litų (146,4 tūkst. eurų). Ši suma bus skirta labiausiai skurstančių maitinimui.

Koncerto akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)