Su TV3 žiūrovais iš televizijos studijos sveikinsis pagrindinė vedėjų pora – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Justinas Jankevičius.

J. Jurkutė-Širvaitė sako, kad „Išsipildymo akcija“ jos atmintyje – nuo pat pirmųjų savo gyvavimo metų: „Tada aš net nutuokti negalėjau, kad vieną dieną galėsiu tapti jos dalimi. Mums šis projektas visada būdavo šeimos vakaras, savotiška tradicija.“

„Džiaugiuosi tapęs šios akcijos vedėju. Džiaugiuosi, kad TV3 prieš dvylika metų pradėjo rūpintis vaikais, kuriems pagalbos reikia labiausiai, ir žmonėms suteikė progą jiems pagelbėti“, – sako J. Jankevičius.

Pasak Jurgitos, šis projektas yra skirtas visai šeimai: „Išsipildymo akcija“ lėmė, kad šiltuose ir mylinčiuose namuose augantys vaikai gali pamatyti ir pažinti truputį kitokį gyvenimą – ne tiek linksmą, kiek skaudų, ne tiek stiprų, kiek sužeistą, ne tiek laimingą, kiek tapytą tamsesniais potėpiais. Jau mažam žmogučiui galima ugdyti atjautą ir kito supratimą.“

„Mes dažniausiai neįvertiname ir net nesusimąstome apie tai, kokie žmonės yra šalia mūsų, kokios neribotos mūsų pačių galimybės, kiek daug iš tikrųjų turime, kol neišgirstame visai kitokių istorijų“, – sako „Išsipildymo akcijos“ vedėja, jau šį šeštadienį pristatysianti septynias jautrias akcijos herojukų istorijas. Visi kartu galime sukurti laimingesnes šių istorijų pabaigas.

Pasak Justino, jam „Išsipildymo akcija“ – gerumo simbolis: „Daugelio vaikų bėdos, gyvenimai, likimai – didžiulė problema, bet nuo to nepabėgsi. Džiugu, kad, užuot iš gailesčioir verkšlenus, bent vieną dieną per metus mes galime švęsti Lietuvos žmonių gerumą.“

„Man labai norisi tikėti, kad šį šeštadienį kiekvienuose namuose bus šventė. Tiesiog tą vakarą niekur neskubėkit, skirkit laiko sau ir savo mylimiems žmonėms. Išsikepkite pyragą! O mes su Justinu, jums leidus, būsime jūsų svečiai, kurie papasakos vilties ir tikėjimo kupinų istorijų. Visi kartu švęsime gėrio dalinimosi šventę“, – prie televizijos ekranų ar miestų aikštėse visus kviečia burtis J. Jurkutė-Širvaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)