Lietuvoje netrūksta ir drąsių moterų, kurios renkasi gerokai jaunesnius partnerius. Skandalingoji Raisa Šarkienė laidoje „Ginčas be taisyklių“ prisipažins, kad jos jauniausias mylimasis buvo už ją jaunesnis 27 metais.

„Manęs nestebina ir nešokiruoja didelis amžiaus skirtumas“, – prisipažins laidos vedėja Rūta Ščiogolevaitė. „O aš manau, kad didelis amžiaus skirtumas yra nenormalu“, – prieštaraus jos kolega Kristupas Krivickas.

Kadaise už 17 metų vyresnio vyro, šviesaus atminimo prezidento Algirdo Brazausko, ištekėjusi visuomenės veikėja Kristina Brazauskienė papasakos: „Su jaunesniu negyvenau, bet su vyresniu tai man buvo pasakiškas gyvenimas. Nejaučiau amžiaus skirtumo, nes buvau pati subrendusi,  o jis buvo tobulas vyras – protingas, išvaizdus, šalia jo ir aš pagražėdavau.“

„Bet juk tais laikais 17 metų amžiaus skirtumas buvo neįprastas dalykas. Turbūt dėl to jus žmonės smerkė?“ – K. Brazauskienės klaus R. Ščiogolevaitė.

„Neseniai viename prekybos centre prie manęs prieina tokia senutė, gal buvusi Algirdo klasiokė ar grupiokė, ir sako: „Jūs žinote, aš buvau taip įsimylėjusi jūsų vyrą Brazauską...“ Pusė Lietuvos buvo jį įsimylėję, o aš kalta, kad jis mane vedė? Visada jaučiau ne tik žmonių smerkimą, bet ir didžiulį pavydą“, – atskleis ponia Kristina.

Paklausta, ką galvoja apie A. Sakalo vestuves su gerokai jaunesne žurnaliste, K. Brazauskienė prisimins vieną istoriją. „Kartą iš Amerikos atvažiavo vienas socdemas, jis buvo panašaus amžiaus, kaip ir A. Sakalas. Lietuvoje jis vedė irgi gerokai jaunesnę moterį. Kitą dieną po vestuvių numirė...“ – ironiškai besišypsodama dėstys K. Brazauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)