„Grįžau su šypsena veide. Įspūdžių be galo daug. Teko dainuoti moldavų kalba, susipažinau su moldavų tradicijomis. Vyrai nuostabūs, sulaukėme daugybės dėmesio. Kvietė vakarieniauti į restoranus. Tačiau nebuvo laiko, nes mano meilės objektas tuo metu buvo muzika“, – grįžusi į Lietuvą pasakojo D. Bilevičiūtė.

Šį šeštadienį muzikinio projekto dalyvė Daina Bilevičiūtė įkūnys Veroniką Povilionienę. Veronika Povilionienė - garsi lietuvių folkloro dainininkė. Ji žinoma savo tradicinėmis liaudies dainomis ir moderniomis liaudies dainų aranžuotėmis.

Dainai Bilevičiūtei šią nuostabaus balso dainininkę įkūnyti buvo itin sunki užduotis. „Įkūnyti Veroniką Povilionienę didžiulis iššūkis. Labai jaudinausi prieš pasirodymą. Veronika Povilionienė - tai lietuviška vertybė. Pop dainą dar gali padainuoti, tačiau sugebėti atlikti kūrinį folklorine maniera yra labai sudėtinga”, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)