Aronas turi tris prabangius automobilius - „Maserati GranTurismo“, 3 serijos BMW ir „Porsche Boxter“, gyvena ant vandenyno kranto, dvi pėdos iki vandens. Žodžiu, Aronas yra tikras svajonių jaunikis.

LNK laida KK2 aiškins, kaip lietuvaitei Ingridai pavyko jį nukabinti.

„Iš tikrųjų jis - labai protingas žmogus, gudrus, apsukrus ir ne pagal savo amžių protingai mąstantis, labai džiaugiuosi, kad turiu tokį draugą“, - šypsosi Ingrida.

O dabar įdomiausia – Ingridos tėvai, nei Liveta, nei Petras Kazlauskai, dar nematė Arono gyvai. Tik per televizorių. Su galimai būsimais uošviais Aronas bendrauja per Ingridos perduodamus linkėjimus.

Aronas prisipažįsta: jau nori vaikų ir šeimos. „Noriu būti jaunas tėtis, noriu vaikus mokyti žaisti futbolą, nenoriu būti 60-70 metų, kai mano vaikams bus 20. Visada galvojau, kad prieš vedant ir turint vaikų, reikia būti finansiškai apsirūpinusiam. Labai puiku, kad aš toks esu“, - atvirauja vyras.

„Man patinka toks Arono strateginis mastymas: man reikia milijono, bet reikia ir šeimos“, - draugui pagyrų negaili Ingrida.

Kaip vyks piršlybos? „Trys karatai minimum. Visos moterys apie tai svajoja. Nors ir nepasako, kuo didesnis deimantas tuo geriau“, - juokiasi Aronas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)