„Aš manau, kad pirmiausia reikėtų demonstruoti talentą, o ne kūną. Bent jau aš apatinių nerodžiau, kad tapčiau žinoma, tikiuosi, kad mane kviečia dainuoti ne dėl mano kūno, o dėl balso“, – sakys R. Ščiogolevaitė.

„O aš manau, kad scenoje turi būti kuo daugiau gražių kūnų, seksualumo ir nuogumo. To nori publika, prodiuseriai ir rėmėjai, juk tai yra verslas“, – prieštaraus K. Krivickas.

Laidos žiūrovų ir studijos svečių žvilgsnius kaitins itin seksualus „Naujųjų pupyčių“ pasirodymas. Pasižiūrėjęs K. Krivickas prisipažins, kad jam buvo labai gražu.

„O man, žinokite, buvo šlykštu, bet tik todėl, kad aš sena ir labai pavydžiu“, – rėš „Visuomenės veikėja iš Kauno“ – herojė Undinė Meilutytė, įkūnijama aktoriaus Aisčio Mickevičiaus, išgarsėjusi TV3 projekte „Šuolis“.

Kol „Naujosios pupytės“ juoksis iš tokio ponios Undinės atvirumo, kiti laidos svečiai bus negailestingi: „Tai buvo neseksualu ir netalentinga“, – pareikš choreografas Jurijus Smoriginas.

„Kai turi tokią išvaizdą, balso kaip ir nereikia. Kai turi tik gražią krūtinę ir seksualumą, tada belieka tik ją demonstruoti“, – teigs aktorė, humoristė Hana Šumilaitė.

Išgirdusi tokius vertinimus, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė susinervins ir demonstratyviai paliks studiją, paskui save išsivesdama ir savo koleges. Tiesa, aistroms aprimus, „Naujosios pupytės“ – Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė − sugrįš į „Ginčas be taisyklių“ studiją.

„Neįsižeiskite, mergaitės, bet seksualumas yra ne tik nuogo kūno demonstravimas. Jūs esat tinginės, be to, negavote tinkamo išsilavinimo. Jei pakliūtumėt į mano rankas, aš jus taip išmuštruočiau, kad nuo jūsų scenoje prakaitas žliaugtų, visi susižavėję sakytų „Ot, šaunuolės, dirba panos!“ O dabar jūs esat įdomios tik žemiausio intelekto žmonėms“, – rėš J. Smoriginas.

„Užkniso klausyt šitų nesąmonių. Jūs dabar įžeidinėjate pusę Lietuvos. Mūsų pasirodymus perka įmonių vadovai, verslininkai, susižavėję prašo kartot. Aš esu profesionali dainininkė, turiu balsą, bet kol neatėjau į grupę „Naujosios pupytės“, niekam mano balso ir talento nereikėjo. Publikai reikia gražių ir seksualių kūnų, o ne balsų“, – į kritiką atsakys N. Šiaudikytė.

„Scena – ne vienuolynas, joje galima parodyti ir daugiau nuogo kūno, ir seksualumo. Taip, kaip dainuojame, gyvenime mes nesirengiame“, – papildys V. Jakutienė.

O. Pikul-Jasaitienė, komentuodama įvykusią diskusiją ir savo pabėgimą iš studijos, reziumavo: „Mums laidoje išsakyta kritika buvo neadekvati – juk mūsų kritikas J. Smoriginas įpratęs dirbti su profesionaliomis baleto šokėjomis, aktorėmis. Dabar nebe septintas dešimtmetis, o 2014 metai. Keičiasi mados, tendencijos, seksualumo sąvoka. Mes darome tokį šou, koks patinka šiuolaikinei naktinių klubų publikai, o ne baleto mėgėjams. Tiesa, aš gerbiu J. Smoriginą kaip profesionalą, todėl norėčiau gauti iš jo pamokų, kaip dar galėtume pagerinti savo šou.“

O kokią nuomonę išreikš kitos „Ginčas be taisyklių“ studijos viešnios – „Šok su manimi“ dalyvė, dainininkė Greta Lebedeva, modelis, „Šok su manimi“ dalyvė Jolanta Leonavičiūtė ir dainininkė Indrė Burlinskaitė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (542)