„Aš jau pavargau...“– tarė choreografė Ieva Norkūnienė, sukdama paskutinį varžtą į medinę pakabą. „Aš irgi...“ – atsuktuvą rankoje laikydama pritarė Južintų kaimą išgarsinusio dainininko Andriaus Rimiškio žmona Vaida.

Ne tik moterims, bet ir jų vyrams – Andriui bei šokėjui, šokių treneriui Adomui Norkūnui – per laidos „Šeima – jėga“ filmavimą teko išmėginti daug neįprastų dalykų.

Visa laimė, kad indų laidos virtuvėje vyrams nereikėjo plauti. Abu vieningai prisipažino: šio darbo itin nemėgsta, nors prie viryklės stovi mielai. O jei jau visai atvirai, tai ir Andrius, ir Adomas gamina geriau nei žmonos.

„Tėčio blynai skanesni“, – išdavė gerokai ūgtelėjusi, beveik ketverių metų, Rimiškių dukrelė Lėja. Vos dvejus perkopusi Norkūnų Adija, laimė, dar nežino, kas yra paslaptys.

Užtat viena išsprūdo jos mamai Ievai. Ar tikrai taip gali būti, kad norėdama savo vyrą nuskriausti ji glosto jį, bučiuoja ir myluoja? „Dar liepia plauti indus“, – kvatodamas filmavimo studijoje žmoną apkabino šokėjas.

Pastaruoju metu iš viešumos dingusi populiariuose televizijos šokių projektuose matyta šeima pasakoja atsidavusi dukrelei. Augina ją be auklių, sako, kad Adijai geriausia su mama arba su tėčiu. Prieš du mėnesius Ieva pradėjo dirbti.

„Anksčiau buitis man labai patiko, netgi atrodė romantiška, tačiau kai su ja teko susidurti kasdien, ir dar po kelis kartus, romantika išgaravo“, – ji prisipažino esanti laiminga, kai retsykiais gali ištrūkti iš namų.

Žmoną Vaidą absoliučiai fantastiška mama, šeimos siela, gerąja dvasia ir pedagoge vadina ir Andrius Rimiškis. Iš scenos vienu metu į nesėkmingą verslą įsitraukęs dainininkas vėl į ją grįžo: dainuoja, veda ir organizuoja renginius. Kol vyro nėra namie, žmona irgi turi ką veikti. „Gal siuvimas ir modeliavimas kada nors taps rimtu verslu...“ – svajoja Klaipėdoje gyvenančio dainininko antroji pusė.

Nors drauge juodu ne pirmus metus, po bene smagiausios laidos užduoties „Jis ir Ji“ paaiškėjo, kad vienas apie kitą dar turi daug sužinoti. „Ak, Andriau, Andriau, taigi tu mane iš antro žvilgsnio įsižiūrėjai, tikrai ne iš pirmo!” – priekaištavo Vaida dainininkui vyrui.

Atspėti, kur žmona išleistų loterijoje laimėtus pinigus, nė už ką negalėjo ir Adomas. Vyrui net kvapą užgniaužė, kai paaiškėjo, kad Ieva jam nupirktų... svajonių automobilį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)