Sekmadienio vakarais komerciniai televizijos kanalai rodo talentų šou. Pasiteiravus, kuo eterio laiką užimti planuoja LRT, paaiškėjo, kad nusivylę šiuo projektu kanalo atstovai antro bandymo pritraukti auditoriją lietuvišku turiniu neplanuoja.

„Nebus jokio naujo projekto. Kaip ir anksčiau, sekmadienio vakarais bus rodomi geri filmai. Aną sezoną būdavo filmų pozicija ir mes į ją grįžtame“, – naujienų portalui DELFI sakė LRT atstovė ryšiams su visuomene Virginija Bunevičiūtė. Anot jos, kol kas joks grandiozinis projektas nėra suplanuotas. „Dar svarstoma, kol kas nieko negaliu pasakyti“.

Kaip DELFI skelbė anksčiau, kanalo vadovų netenkino laidos „Mėnulio fazė“ turinys. „Nepamenu metų, nepamenu televizijos, kad viskas būtų vykę sklandžiai pradėjus vieną ar kitą sezoną. Būna, kad vienaip įsivaizduojame, o pamatę produktą kartais suprantame, kad jis neatitinka to įsivaizdavimo. Kitaip tariant, tai natūrali televizinė praktika. Lūkesčiai buvo vieni, o pamačius rezultatą teko jį įvertinti kitaip“, – DELFI kalbėjo R. Paleckis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)